FOTO WOW! Uite cum arata sora celei mai sexy femei din Romania! A venit recent cu ea la un eveniment monden din Capitala!

Revista FHM a desemnat-o anul acesta cea mai sexy femeie din Romania! Este vorba de Laura Cosoi, una dintre nelipsitele prezente la evenimentele cu staif din Bucuresti! Serile trecute, Laura a raspuns “prezent” la o lansare a unei colectii de bijuterii unde a venit cu sora ei mai mica, Alina!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereProfitand de faptul ca era in Bucuresti, Laura Cosoi a luat-o cu ea pe sora ei mai mica la un eveniment monden din Capitala unde s-a prezentat o colectie de bijuterii de fite!

fara descriereAlina (dreapta) se intelege bine cu Adela PopescuNu mica le-a fost mirarea celor prezenti la evenimentul monden cand au vazut asemanarea izbitoare dintre Laura si sora ei mai mica, Alina. Interesant este faptul ca diferenta de varsta dintre ele este de doar un an!

fara descriereLaura si Alina profita foarte mult de timpul pe care il au impreuna atunci cand se vad, asta pentru ca sora vedetei locuieste la Iasi, acolo unde este manager la o prestigioasa agentie de moda!

fara descriereLaura si Alina se inteleg de minune

ULUITOR! Laura Cosoi, surprinsa cu o bijuterie la gat ce costa cat doua apartamente in Bucuresti! Cand o sa vezi pretul colierului cu diamante o sa te ia ameteala!

Laura Cosoi, fara lenjerie intima! Vezi fotografia care l-a dat gata pe Smiley!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate