Stiri

Fotografia din Arad care a devenit virală pe net! Haine de polițiști, purtate de boschetari și aruncate pe stradă

O nouă fotografie circulă pe internet, în Arad, și anume una în care apar uniforme de poliție aruncate afară, pe trotuar.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Conform Ziar de Arad, două uniforme de polițiști au fost găsite, în spatele unei scări de bloc din Arad. Localnicii au rămas uimiți să vadă uniformele de polițiști. Zonal, uniformele au fost aruncate între Podgoria și Stația CFR din Arad. Una dintre persoanele care au făcut declarații susține că e posibil ca hainele respective să fi fost purtate de oamenii străzii.

Citeste si: Cine este pedofilul din Galați, care a agresat doi copii în aceeași zi! Ce spun polițiștii

„Le-am văzut aruncate în spatele blocului vecin, când mergeam la cumpărături. Prima dată m-at mirat, apoi m-am gândit că poate au ajuns pe mâna unor oameni fără adăpost care le-au aruncat”, spune unul dintre arădenii care a văzut uniformele aruncate.

Citeste si: O problema simpla de matematica a devenit virala. Tu stii rezultatul corect?

Nu se știe încă ale cui sunt uniformele de polițiști, iar autoritățile fac verificări pentru a afla mai multe detalii în acest caz. În formă preliminară, se crede că uniformele de polițiști ar fi căzut de la un balcon, cât timp erau puse la uscat după ce au fost spălate, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă.

Citeste si: De ce a murit, de fapt, femeia violată și abandonată pe un câmp! Mărturisirile cutremurătoare ale medicilor legiști

„Referitor la uniformele găsite se fac verificări pentru identificarea provenienței . Se ia în calcul și posibilitatea ca articolele de uniformă să fi căzut de la un balcon din cauza condițiilor meteo. Fapta nu constituie o încălcare a normelor legale”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Galerie foto