Fotografia în care i se vede chipul fiicei lui Cabral și a Andreei Ibacka! Cât de frumoasă e fetița!

Cabral a fost fotografiat cu fiica lui, în brațe! Este prima imagine în care se vede chipul fetiței.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cabral și Andreea Ibacka sunt și mai fericiți de când micuța lor Namiko a venit pe lume. În luna decembrie a anului trecut, Andreea Ibacka a adus-o pe lume pe prima ei fiică. Soția lui Cabral este o mămică foarte grijulie și adoră să aibă grijă de bebeluș. Cu toate acestea, există și momente în care ea nu poate fi lângă Namiko și atunci apelează la mama ei pentru ajutor.

Pe pagina oficială a lui Cabral Ibacka, prezentatorul tv a postat o imagine în care o ține în brațe pe fiica lui, Namiko. Mai mult decât atât, este prima imagine în care se poate observa o parte din chipul fiicei sale. Fotografia a strâns mii de aprecieri și comentarii.

Citeste si: Andreea Ibacka a recunoscut! Cine are grijă de fiica ei și a lui Cabral, când ea pleacă: „Evadez de acasă...”

Citeste si: Cabral, tată pentru a treia oară? Andreea Ibacka abia a născut, dar deja a dat vestea: „Este frumos ca orice copil să crească cu un frate de o vârstă apropiată”

Citeste si: Cabral și Andreea Ibacka nu mai dorm împreună! De când au devenit părinți, stau în camere separate

fara descriere

Andreea Ibacka își mai dorește un copil

Deși au trecut doar câteva luni de când a născut, Andreea Ibacka a spus deja că este dispusă să mai aducă încă un copil pe lume.

„Dacă ne dă Dumnezeu, da. Adică nu exclud posibilitatea, dar trebuie să mai așteptăm un pic. Să zicem că mi-am făcut antrenamentul acum. A doua oară sau a treia oară e din ce în ce mai ușor. Da, cred că este frumos ca orice copil să crească cu un frate de o vârstă apropiată și s-ar putea întâmpla”, a declarat Andreea Ibacka pentru Viva.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate