Fotografia zilei. Aoleu, așa NU! Puhoi de oameni la Aeroportul Cluj. Distanțare socială...?

Aglomeratie pe aeroportul din Cluj in plina epidemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Așa NU! Puhoi de oameni la Aeroportul Cluj


In articol:

Sute de oameni au fost surprinși, în cursul zilei de joi, îngrămădiți la intrarea în Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Majoritatea fără măști, mulți cu bagaje imense, oamenii au fost imortalizați de un cititor Monitorul de Cluj, care a surprins imaginile reprobabile cu aceștia stând buluc, claie peste grămadă. De precizat că Aeroportul Cluj a venit în sprijinul pasagerilor încă din luna ianuarie, atât prin distribuirea materialelor informative despre noul coronavirus, cât și prin serviciile medicale existente în permanență pe aeroportul clujean.

Citeste si: Anuntul oficial al Patriarhiei. Cum iei lumina in noaptea de Inviere fara sa mergi la biserica, in timpul starii de urgenta

Citeste si: Un celebru vlogger român a rămas izolat în orașul traficanților din Columbia! Cătălin: ”Încerc să-mi calculez riscurile”

Citeste si: ”Bombardierii” se plâng că la izolare ”e mai rău ca la pușcărie! Manea de carantină cu blesteme și miel la proțap

Puhoi de oameni la Aeroportul Cluj. Explicatia conducerii aeroportului Avram Iancu

Contactat de Monitorul pentru a lămuri situația, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a precizat că, în cursul zilei de joi, au fost programate nu mai puțin de 12 curse charter spre trei destinații din Germania – Berlin, Baden-Baden și Düsseldorf – cu peste 1.800 de români veniți din toată țara, care pleacă pentru muncă sezonieră.

Citeşte cum au ajuns aproape 2.000 de români să se înghesuie la Aeroportul din Cluj

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate