Fotografie emoționantă cu Bogdan și Carmen Simionescu! Uite cum se poartă viitorul tătic cu fiica lui Adi Minune

Vedete

Fotografie emoționantă cu Bogdan și Carmen Simionescu! Uite cum se poartă viitorul tătic cu fiica lui Adi Minune

Carmen și Bogdan au postat pe social media o imagine foarte emoționantă! Aprecierile au curs imediat din partea internauților.

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și Bogdan Căplescu vor deveni părinți pentru prima oară, iar responsabilitatea a devenit punctul esențial al cuplului lor, de când artista a rămas gravidă cu iubitul ei.

Citeste si: Cum a făcut Andreea Bălan stop cardiac! "S-a întâmplat ca..." Detalii cutremurătoare

Pe rețelele de socializare au postat o imagine în care Carmen apare foarte fericită alături de iubitul ei, Bogdan, în timp ce tânărul îi sărută suav burtica de graviduță! Imaginea cu cei doi a strâns sute de aprecieri.

Citeste si: Costin Gheorghe nu se da batut! Faimosul a terminat cursa, impotriva adversarului sau, intr-un picior

Carmen a făcut peste 10 teste de sarcină

"În procent de 90% ni s-a zis că va fi băiat, dar nu pot să mă pronunț 100% până când nu primesc acest procent de la doamna doctor. Eu îmi doresc băiat, părinții iubitului meu își doresc fată, tata își dorește fată, iar mama își dorește băiat.

Bobo, în schimb, e când așa, când așa. Azi își dorește băiat, deoarece consideră că e mai bine să ai băiat, însă mâine își dorește fată, pentru că fetele sunt mai iubărețe.

Citeste si: Prima aparitie a Ronei Hartner după operație! Nimeni nu se aștepta să o vadă acolo la doar o săptămână și jumătate de la intervenția la colon

Nu contează ce va fi, sănătos să fie, îl vom iubi necondiționat, așa cum și părinții noștri au făcut-o cu noi.

(…) Am făcut în jur de 16 teste, pentru că nu îmi venea să cred, el deja era 100% sigur. Eu continuam să zic că nu are cum, dar nu pentru că nu îmi doream, ci pentru că era șocul prea mare. Eu mi-am dorit foarte mult acest copil și când am văzut, abia așteptam să mă bucur, însă era un șoc, nu puteam să scot niciun cuvânt, nu îmi venea să cred", a spus Carmen Simionescu pentru  viva.ro.