Fotografii de pe vremea când Ana-Maria de la Puterea Dragostei era iubita lui Andy! Cât de frumoși erau împreună!

Înainte de a veni la Puterea Dragostei, Ana-Maria a fost iubita lui Andy. Fotografiile cu ei împreună îi înfățișează foarte fericiți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Când Ana-Maria a intrat în casa Puterea Dragostei, Roxana nu a menajat-o deloc. Văzând că a început să vorbească cu Bogdan Mocanu, ea a ieșit la atac spunând despre blondină că este urâtă și încercând să facă orice pentru a nu o lăsa să interacționeze cu fostul ei iubit.

Roxana și Ana-Maria par să aibă gusturi asemănătoare la bărbați. Dacă acum noua concurentă a recunoscut că cel care i-a atras atenția este Bogdan Mocanu, cu un an în urmă ea a fost iubita lui Andy. Cei doi tineri făceau un cuplu superb, iar mărturie stau chiar fotografiile cu ei doi împreună, de pe vremea când formau un cuplu.

fara descriere

Citeste si: Ana-Maria, noua concurentă de la Puterea Dragostei, însărcinată? Imaginea cu burtica i-a pus pe gânduri pe fani

Citeste si: Cele mai dramatice scene petrecute între Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Departe de ochii lumii, el a recunoscut: „Nu aș vrea să stau lângă alta, știi că nu aș putea”

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei o amenință pe Ana-Maria în văzul tuturor! „Dacă ai tupeu...”

Roxana de la Puterea Dragostei a spus că vrea să plece din emisiune după ce a văzut-o pe Ana-Maria lângă Bogdan Mocanu

„Nu mai rezit în emisiunea asta. Mor de nervi. Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta. Nu mai vreau să stau aici, vreau să plec acasă. Dacă m-am despărțit de el, nu mai am ce să caut aici”, a spus Roxana printre lacrimi. „E dureros să stau lângă el și să îl văd și el să nu mă vadă. Dacă mă plăcea și mă iubea foarte mult, nu stătea lângă ea. Andy m-a pupat pe jumate de gură și Bogdan nu a văzut. E diferit. Eu până nu văd cu ochii mei, nu mă interesează”, a explicat ea. „Faceți ce vreți, du-te cu ea în camera roșie. Eu oricum nu o să mai stau mult aici. Nu stau eu să îi văd pe ăștia în fiecare zi. Nu mai suport să îi văd în fața mea. Nu mă interesează fata asta, dar nu suport să-l văd pe fostul meu iubit cum stă lângă alta. El nu m-a văzut pe mine cu altul niciodată, doar a auzit”, a continuat ea. „Nu mai stau aici, dacă mai stau încep să-i jignesc. Nu mă interesează dacă vrea ceva sau nu, eu nu vreau să-l văd lângă altă fată!”

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate