FOTOGRAFII SOCANTE! Un barbat din Cernavoda are o tumora care ii acopera toata fata! Dupa ce ca e bolnav, unii arunca si cu pietre in el!

Caz rar in Cernavoda, Constanta! Un barbat de 63 de ani are o formatiune tumorala extrem de ciudata care ii acopera fata si il transforma intr-un adevarat monstru! Mai mult, pe langa faptul ca este bolnav, trecatorii arunca si cu pietre in Marin Panait!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAtunci cand este nevoit sa iasa in lume din cocioaba in care locuieste, barbatul isi acopera fata cu o batista, sapca si cu ochelari! Cu toate astea, pentru ca are aceasta tumora pe toata fata, unii trecatori de pe strada nu-l scot din mostru, uratenie si chiar arunca cu pietre in el!

Atunci cand este nevoit sa iasa in lume din cocioaba in care locuieste, barbatul isi acopera fata cu o batista, sapca si cu ochelari! Cu toate astea, pentru ca are aceasta tumora pe toata fata, unii trecatori de pe strada nu-l scot din mostru, uratenie si chiar arunca cu pietre in el!
“Niste baieti din oras aruncau cu pietre in el şi îl fugăreau. Nici nu vă imaginaţi cum îl numeau - monstru, urâţenie, îl făceau în toate felurile. Iar el îndura şi plângea, mi s-a făcut milă…”, spune singurul pireten al lui Marin, asa cum scrie telegrafonline.ro
Barbatul nu stie nici in prezent ce boala are exact si nici nu are posibilitati financiare pentru a se opera sis tie doar ca in urma cu 15 ani i-a aparut o excrescent ape fata, cat un bob de fasole care acom i-a acoperit toata fata!

Vezi intreaga galleria foto aici

Atunci cand este nevoit sa iasa in lume din cocioaba in care locuieste, barbatul isi acopera fata cu o batista, sapca si cu ochelari! Cu toate astea, pentru ca are aceasta tumora pe toata fata, unii trecatori de pe strada nu-l scot din mostru, uratenie si chiar arunca cu pietre in el! “Niste baieti din oras aruncau cu pietre in el şi îl fugăreau. Nici nu vă imaginaţi cum îl numeau - monstru, urâţenie, îl făceau în toate felurile. Iar el îndura şi plângea, mi s-a făcut milă…”, spune singurul pireten al lui Marin, asa cum scrie telegrafonline.roAtunci cand este nevoit sa iasa in lume din cocioaba in care locuieste, barbatul isi acopera fata cu o batista, sapca si cu ochelari! Cu toate astea, pentru ca are aceasta tumora pe toata fata, unii trecatori de pe strada nu-l scot din mostru, uratenie si chiar arunca cu pietre in el!

 

fara descriere“Niste baieti din oras aruncau cu pietre in el şi îl fugăreau. Nici nu vă imaginaţi cum îl numeau - monstru, urâţenie, îl făceau în toate felurile. Iar el îndura şi plângea, mi s-a făcut milă…”, spune singurul pireten al lui Marin, asa cum scrie telegrafonline.ro

fara descriereBarbatul nu stie nici in prezent ce boala are exact si nici nu are posibilitati financiare pentru a se opera sis tie doar ca in urma cu 15 ani i-a aparut o excrescent ape fata, cat un bob de fasole care acom i-a acoperit toata fata!fara descriere

Vezi intreaga galleria foto aici

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate