Fotografii uimitoare cu Viorica Dăncilă! A fost surprinsă în timp ce se ţine de mână cu Jean Claude Junker

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.


fara descriere
 
Viorica Dăncilă, premierul României, a fost surprinsă în timp ce se ţinea de mână cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Cei doi sunt cunoştinţe vechi, de pe vremea când Dăncilă era europarlamentar la Bruxelles.
 
Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă şi ceilalţi membri ai Guvernului, că Guvernul român este pregătit pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE.
 
”România are în faţă atribuţii extraodinar de dificile, trebuie să cădem de acord pe calea spre summit-ul de la Sibiu supra liniilor de bază ale viitorului acord financiar, al cadrului financiar multianual. Avem încă 257 de propuneri legislative care sunt pe masă. Preşedinţia austriacă va finaliza mai multe dosare, dar o să rămână mult de lucru preşedinţiei române într-o perioadă foarte scurtă, pentru că Parlamentul European va finaliza activităţile în aprilie.
 

 

 
Am văzut astăzi cât de bine sunt pregătiţi miniştrii în domeniile lor şi sunt convins că România va reuşi să finalizeze un număr mare de proiecte care sunt pe masa Parlamentului şi a Consiliului. Cred că se întâlnesc în foarte multe puncte programele CE cu ale Guvernului României. Mai sunt divergenţe în ceea ce priveşte statul de drept, am discutat despre acest lucru, dar acest lucru nu priveşte preşedinţia Consiliului UE, ci ţine de relaţia bilaterală cu Comisia Europeană”, a afirmat Juncker, în conferinţa de presă comună cu premierul Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate