FOTOGRAFII WOW! Verisoara Danielei s-a facut o bunaciune! I-ar putea lua locul Crudutei! Fratele Georgianei este si el mare crai in sat!

Verisoara Crudutei, celebra Georgiana, se face pe zi ce trece mai frumoasa si se pare ca ii calca pe urme Danielei! Stie foarte bine sa pozeze si sa se faca placuta, la fel ca o adevarata vedeta in devenire! La randul sau, Andrei, fratele Georgianei, este mare crai la el in sat! ##GALLERY259##

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descriereSe vede ca Daniela Crudu a stiut sa-i faca instructie verisoarei ei mai mici, Georgianei, fata superba de la tara, care acum ii calca serios pe urme vedetei! Pe langa faptul ca a fost inzestrata de natura cu forme si trasaturi superbe, Georgiana are si mari figuri de vedeta, semn ca vrea din ce in ce mai mult sa o ajunga din urma pe verisoara sa pe care o cunoaste o tara intreaga!

Nici fratele mai mic al Georgianei nu se lasa mai prejos si se da mare crai la el in sat, unde fetele sunt “in cap” dupa el! Bineinteles, pe Andrei il invidiaza toti baietii, mai ales ca este “cumnatul” lui Nila, celebrul fotbalist de la Steaua, Mihai Costea! Verisorul Crudutei beneficiaza mereu de cele mai noi echipamente ale Stelei, dar si de tinuta de protocol a fotbalistilor!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate