Fotoliul în care Stela Popescu și-a petrecut ultimele clipe înainte de moarte va fi vândut! Care e prețul la care va fi scos la licitație importantul obiect de mobilier al actriței | EXCLUSIV

Moștenitorii Stelei Popescu au scos la vânzare prin licitație mare parte din mobila din ultima locuință a actriței.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Stela Popescu a locuit într-o casă cochetă în apropiere de centrul Bucureștiului, a trăit înconjurată de lucruri frumoase, fiecare cu poveste. Casa actriței arată ca un mic muzeu, care acum este vândut bucată cu bucată. Printre obiectele scoase la licitație de moștenitorii Stelei Popescu se află și mobila, una veche, deosebită.

Iar fanii marii Stela Popescu au fost emoționați în mod deosebit de fotoliile, care se vând, obiectele în care actrița prefera să se odihnească. De altfel, în cele câteva imagini în care Stela Popescu este fotografiată în sufrageria ei, chiar în aceste fotolii stă.

fara descriere

În presă, la momentul dispariției marii actrițe, s-a spus că ea a fost găsită moartă în fotoliul ei preferat, cu trofeul pe care abia îl primise, în mână! (Vezi aici amănunte)

În aceste condiții, cu atât mai emoționant este pentru admiratorii marii doamne a Teatrului de Revistă acest mobilier, care este vândut acum prin licitație, iar prețul de pornire este de la 400 la 600 de euro.

Citeste si: Casa Stelei Popescu, scoasă la vânzare! Care este prețul vilei din centrul Capitalei

Citeste si: UN NOU SERIAL MARCA WOWBIZ.RO! ”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Decizie dramatică luată de fiica adoptivă a Stelei Popescu! Doina Maximilian a renunţat la afacerea de suflet a actriţei! EXCLUSIV

Moștenitorii Stelei Popescu au scos la vânzare și locuința artistei

Licitația, care poartă numele ”Ultimul spectacol” și care va avea loc pe 6 iunie, are mai multe piese de mobilier, care de-a lungul anilor au putut fi observate în fotografiile realizate în locuința artistei.

Presa a scris că moștenitorii Stelei Popescu au scos la vânzae în ultima perioadă mai multe bunuri din averea marii actrițe. Este vorba despre o clădire din centrul Capitalei, cu apartamente de 100 de metri pătrați pe fiecare etaj, dar și casa în care locuia actrița. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate