Francesco este la pământ! „Simt că am fost condamnat la moarte”! Italianului nu-i vine nici acum să creadă că Simona l-a lăsat fără 800 de mii de euro

Franceso, italianul care a fost păcălit de 800 000 de euro este aproape de a ceda.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

În urmă cu mai bine de un an, Francesco și-a dat seama că Simona, femeia pe care o iubea și alături de care visa să își refacă viața, a vrut doar să-i ia banii. Singur și cu conturile goale, italianul vrea ca românca să plătească pentru ce a făcut și să-i dea cei aproape 800 de mii de euro înapoi.

„Mă simt ca și cum aș fi fost aruncat dintr-o barcă în mjlocul mării, simt că am fost condamnat la moarte. Steaua mea polară a fost justiția română, în care am mare încredere. Nicio ființă umană nu ar fi rezistat în aceste condiții în care am trăit eu în utlimul an și jumătate. Aveam tot și am ajuns să nu mai am nimic, doar foarte multe datorii. Mi-e frică de ce se va întâmpla, și rezistența mea are o limită. Medicii mi-au spus că viața pe care o am eu este o sinucidere pentru că eu umblu pe bicicletă câte zece ore pe zi pentru a câștiga bani pentru a plăti datoriile. Sunt o persoană foarte puternică, dar și eu am limitele mele”, a spus Francesco, care abia s-a întors din spital după ce a fost internat două zile.

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

„El totul demonstrează doar prin vorbe”, a spus Simona la interviu, încrezătoare că va rămâne cu banii italianului.

Francesco a trăit în minciună timp de mai bine de doi ani. El a povestit cum a cunoscut-o pe Simona, care lucra într-un club de noapte, și cât de greu i-a fost să o convingă pe aceasta să devină partenera lui.

Citeste si: Italianul pe care Simona l-a păcălit de 780 de mii de euro se teme că ar putea fi ucis: „Mi-a spus „Sper să te văd mâncat de viermi” Dezvăluiri cutremurătoare!

„A fost destul de ușor pentru că am cunoscut-o în acel local și ne vedeam foarte des în camera privată. Eu i-am spus că dacă e obosită poate veni să doarmă la mine acasă și ea a acceptat după două zile și de acolo relația s-a dezvoltat. Părea foarte încântată de perspectiva unei vieți cu mine”, a povestit Francesco.

fara descriere

Întrebată despre natura relației ei cu italianul, Simona a relatat reporterilor o versiune total diferită de cea oferită de către el. Românca a spus că îl vedea ca pe bunicul ei, că ținea la el ca la un amic și că nu s-a pus niciodată problema unei relații intime între ei.

„Eu am arătat toate dovezile, mesajele, înegistrările, fotografiile, dovezi incontestabile”, a mai spus italianul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate