Fratele Ancai si Bogdan, fata in fata! Dupa ce i-a amenintat sora cu bataia s-au confruntat: "Daca ii dadea frati-miu doi pumni in gura il culca pe loc"

Autor: A.N.C.
 
Anca si Bogdan au avut o cearta apriga in momentul in care se afla si razboinicul in competitia Exatlon. Radu, fratele concurentei, s-a aflat, in aceasta seara, fata in fata cu Bogdan. Acesta din urma a amenintat-o pe Anca cu bataia, insa acum da vina pe conditiile aprige din competitie.  
 
"Daca ii dadea frati-miu doi pumni in gura il culca pe loc", a spus Anca atunci, vizibil speriata de atacul lui Bogdan. 
 
 
"Ma bucur. Simteam ca nu va iesi. Si-a mai revenit si dupa accidentare, s-a vazut si in emisiunea de azi. Ma dezamageste comportamentul baietilor. Cine sa tina cont de parerea Alinei. S-a recuperat. A scapat putin si de stresul cu eliminarea si o sa fie mai bine. Cred ca nu sta bine cu somnul si cu mancarea, nu este chiar asa. I-am fi zis sa se potoleasca. Mi se pare cam golanas asa. De cate ori l-a prins Giani nu a comentat, dar la ea. Daca nu era un barbat", a spus Radu, fratele Ancai. 
 

 

 
"Sunt multi factori care influenteaza iesirile de acolo.
Au fost doar vorbe, niciodata nu as fi dat in ea. Eu zic in fata. Nu as fi fost capabil sa bat pe nimeni. Nu voiam sa afisez altceva la televizor si am ales sa stau mai in banca mea. Sunt doar iesi necontrolata. Anca nu si-a luat amenintari doar de la mine, au mai fost si altii care au amenintat-o", a spus Bogdan.  
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies