Fratele Andei Adam a venit in vacanta in Romania si a facut deja "victime". Vezi cu ce se ocupa Vlad si ce sport isi doreste sa urmeze mai nou

Tatal si fratele Andei Adam traiesc de ani buni in Australia. Adrian Adam este antrenor de inot, iar fiul sau, Vlad, este designer auto.

novalue
Autor: Alina Radulescu

Adrian Adam, fost inotator la Steaua, a divortat de mama Andei, Sanda, si si-a refacut viata alaturi de alta femeie, care i-a daruit un fiu, pe Vlad. Noua familie a lui Adrian Adam a emigrat in Australia, acolo unde Anda Adam a fost in cateva vacante, in vizita la tatal si la fratele ei. Adrian Adam este antrenor de inot la un colegiu din Queensland, iar fiul sau, Vlad, lucreaza pentru o firma specializata in designul auto.

Vlad a fost in Romania in aceasta luna, pentru o scurta vacanta, iar Anda a avut grija de el ca o sora mai mare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Interesant este ca, desi este pasionat de tehnica, lucrand ca graphic designer in cadrul unei companii internationale, Vlad ramane in continuare apropiat de sport. A practicat inotul iar mai nou s-a reprofilat spectaculos, intentionand sa-si faca debutul in K1. Pentru a face fata rigorilor din sporturile de contact Vlad a tras din greu la sala de fitness si la antrenamente, avand acum un fizic impunator. Cum era de asteptat, fratele Andei a fost imediat luat in vizor de prietenele artistei, chiar si Roxana Vancea ramanand impresionata de calitatile lui Vlad.
"Vlad este o minunatie de baiat, frumos, ambitios si muncitor.
Sunt mandra de el pentru ca a ajuns sa fie apreciat in Australia pentru ce face si sunt mandra ca este un exemplu pentru Romania peste hotare. Este un baiat pe care orice fata cred ca si l-ar dori acasa", l-a caracterizat pe scurt Anda pe fratele ei.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies