Fratele copilului ucis de maidanezi le-a povestit procurorilor DETALII CUTREMURĂTOARE din ziua tragediei

Andrei Anghel, fratele lui Ionuţ, copilul ucis de o haită de câini la începutul lunii septembrie, a fost audiat de procurori.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAudierea lui Andrei Anghel de către procurorul criminalist Romulus Varga a avut loc, marţi după-amiază, în cabinetul unui psiholog, de faţă cu părinţii micuţului şi în prezenţa avocatului familiei, Virgil Papuc.

"Declaraţia celui mic a fost cât se poate de clară şi de concisă. Practic, Andrei ne-a surprins pe toţi pentru că părea să fie foarte convins de ceea ce susţinea. Acolo unde încercam să-i dăm detalii, el refuza cu vehemenţă şi spunea: «Voi nu ştiţi, eu ştiu cum a fost». Aşadar, copilul a fost foarte convins de ceea ce a povestit", a declarat o sursă importantă din anchetă pentru ziarulring.ro.

Cel mai dramatic dintre detalii este cel în care Andrei i-a povestit procurorului cum Ionuţ, aflat în ghearele fiarelor care trăgeau cu colţii de el în toate părţile, ţipa după ajutor: "Andrei a povestit cum ţipa frăţiorul lui, Ionuţ, după ajutor. El a povestit că, în zonă, era şi zgomot mult de la tăietorii de lemne care erau acolo cu drujbele. Erau doi tăietori de lemne şi, în afară de aceştia, tot în zonă erau şi doi pescari: un bărbat şi o femeie. Când a fost audiat, pescarul a declarat că a auzit un plânset de copil, dar ştiind că erau tăietori de lemne în zonă, nu şi-a făcut probleme".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate