Fratele Lidiei Buble a fost prins de poliție conducând fără permis! Cum l-au pedepsit judecătorii? EXCLUSIV

Beniamn, fratele Lidiei Buble, a fost prins conducând fără permis și condamnat la 5 luni de închisoare cu amânarea pedepsei.

Lidia Buble
Autor: Radu Constantin

In articol:

Probleme în familia Lidiei Buble. Fratele mai mare al artistei, Beniamin, a fost condamnat la 5 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins la volan deși avea permisul suspendat.

Fratele Lidiei Buble și-a recunoscut fapta

Beniamin Buble, cunoscut în Deva datorită faptului că este o prezență constantă alături de tatăl său, Viorel, la slujbele pe care acesta le ține în calitate de pastor, a fost legitimat de polițiștii din județul Timiș pe data de 15 octombrie 2019. Agenții au constat că permisul acestuia era suspendat ca urmare a unei abateri din anul precedent, pe care Buble o contestase în instanță dar pierduse procesul. Martoră în acest dosar a fost chiar soția bărbatului, care se afla lângă acesta, în mașină.

Citeste si: Ce a declarat Lidia Buble după ce s-a spus că ar avea o relație cu consilierul medical, Ensar Duman

frate lidia buble condamnare
Fratele Lidiei Buble a aflat recent că a fost iertat de judecători

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Beniamin Buble și-a recunoscut fapta atât în cursul urmăririi penale cât și în fața instanței, fapt care i-a adus reducerea cu o treime a pedepsei prevăzute de lege.

De asemenea, judecătorii au reținut că fratele Lidiei Buble are un cazier curat și că nu s-a mai aflat niciodată într-o astfel de situație.

Citeste si: Lidia Buble iubește din nou?! Declarația de iubire făcută de cântăreață pe Internet: "Te iubesc! Cum să îți mai zic?"

”Fapta săvârșită are o gravitate relativ redusă, având în vedere că inculpatul posedă cunoștințe necesare manipulării unui autoturism, astfel că nu a creat un risc semnificativ pentru siguranța participanților la trafic”, au arătat judecătorii.

Pedeapsă blândă pentru Beniamin

În aceste condiții, instanța a decis ca fratele Lidiei Buble să primească o pedeapsă de 5 luni ”cu amânare” și un termen de supraveghere de 2 ani, timp în care trebuie să respecte termenii indicați de judecători.

frate lidia buble
Fratele Lidiei Buble este interpret în biserica tatălui său

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, ea având în total 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena, Daniel, Daniela, Beniamin, Estera și Simion. Tatăl fraților Buble, Viorel, conduce o biserică penticostală în Deva, iar copiii au crescut aproape de Dumnezeu, mulți fiind văzuți mai mereu în altar, interpretând imnuri religioase.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată fratele mai mic al Lidiei Buble și cu ce se ocupă. FOTO

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire

Lidia Buble, apariție incendiară în sala de sport! VIDEO

Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021: Vei avea succesul garantat dacă vei avea mai multă încredere în propriile forțe

Boala care face ravagii în pandemie! Efectele negative se resimt deja

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies