Fratele Lidiei Buble, interpret de muzică bisericească, s-a judecat cu poliția pentru amenzi rutiere

Beniamin Buble este fratele celebrei soliste Lidia Buble, bărbatul cochetând și el cu muzica.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Beniamin Buble este fratele celebrei soliste Lidia Buble, bărbatul cochetând și el cu muzica. Cântăreața are 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena, Daniel, Daniela, Beniamin, Estera și Simion, mulți dintre ei interpretând cântece bisericești la adunările bisericii penticostale din Deva conduse chiar de tatăl lor, Viorel. 

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat de o săptămână? Prietenii celor doi aruncă bomba!

Citeste si: Câți bani câștigă, cu adevărat, Răzvan Simion! A încasat cele mai mici venituri din ultimii ani!

"Sunt foarte mandra de fratii mei! Sunt extrem de talentati si... adevarul este ca trei dintre ei sunt chiar mai talentati decat mine. Canta mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana si Lorena. Ei iau lectii de canto, dar canta si la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mica este si cea mai talentata din familie. De intalnit, cu totii, ne intalnim cand apucam. Ultima data ne-am vazut la un botez sau binecuvantare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o sora care locuieste in Spania si un frate care sta in Bucuresti si nu a putut veni. Imi vine sa plang cand ma gandesc la ei", a declarat Lidia Buble în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, acum câțiva ani.  

fara descriere

Beniamin, fratele Lidiei, a fost însă implicat și în două procese cu poliția, contestând de fiecare dată la tribunal amenzile rutiere încasate. În aprilie anul trecut, Beniamin Buble a pierdut la Tribunalul Hunedoara procesul intentat Inspectoratului de Poliție Hunedoara, iar vara trecută fratele Lidiei și-a retras până la urmă plângerea făcută Judecătoriei din Cluj-Napoca, cauza fiind tot o amendă rutieră încasată pe raza județului. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate