Fratele lui Livian de la Puterea Dragostei a băgat un bărbat în spital! Fiul lui Nelson i-a rupt mandibula unui amic din cauza unui bilet la pariuri | DEZVĂLUIRI

Fiul lui Nelson Mondialu trebuie să plătească spitalizarea unui clujean căruia i-a provocat fractură de mandibulă cu 9 ani în urmă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Toată lumea îl știe pe Livian, fiul lui Nelson, concurent la Puterea Dragostei, însă puțini știu că acesta mai are un frate (vitreg), Beni. Acesta este cu câțiva ani mai mare decât Livian și are altă mamă. Băiatul nu este recunoscut ca un tip pus pe scandal, însă în urmă cu 9 ani a făcut o ”greșeală de tinerețe” după care trage ponoase și în ziua de astăzi.

Astfel, în septembrie 2011, Beni s-a certat cu un amic din cauza unui bilet câștigător la pariuri sportive. Atât Beni cât și Alin au revendicat câștigul, astfel încât cearta a degenerat într-o bătaie. Conform rechizitoriului, Nelson Jr ”l-a lovit pe acesta cu pumnii la nivelul feței și umerilor, cauzându-i fractură de mandibulă, lovituri în urma cărora partea vătămată a necesitat pentru vindecare 50-55 de zile de îngrijiri medicale”.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Declarație șoc al lui Bogdan Mocanu despre Bianca de la Puterea Dragostei! ”Poate să manipuleze zece oameni odată”

Citeste si: Primele imagini cu cel care spune că este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei

Citeste si: DEZVĂLUIRE ȘOC în fostul cuplu de la Puterea dragostei Bianca-Livian! Cine este singura persoană din familia  lui Nelson Mondialu care o susține pe concurentă în relație! ” A văzut o sensibilitate pe care o are și ea” EXCLUSIV

Beni are și acum probleme din cauza scandalului de acum 9 ani

Fiul lui Nelson și-a recunoscut vina, și-a cerut iertare față de victima lui, însă a refuzat să plătească zilele de spitalizare. După cum prevede legea, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca l-a chemat pe Beni în fața instanței și în 2017 a câștigat procesul cu acesta. 1.979 lei ar fi trebuit să plătească fratele lui Livian. Nici de această dată, băiatul nu a plătit.

Abia în toamna anului trecut, spitalul a apelat la un executor judecătoresc și a trecut la executarea silită a lui Beni. Procedura a demarat în septembrie 2019 și este în plină desfășurare, până la recuperarea întregii sume din conturile fiului lui Nelson.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Reacții uluitoare după ce s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! E război pe pagina concurentei

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, un alt jurat de la Românii au talent rupe tăcerea: de ce a decis să plece

Mădălin None se întoarce la Puterea Dragostei? ”A plecat Jador, așa că vine el...”

Livian de la Puterea dragostei, mesaj despre cum îl afectează problemele din ultimele zile: "Se întâmplă foarte multe nebunii în casă, în mintea mea, în inima mea....

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies