Fratele lui Tristan Tate are chef de o bătaie pe cinste! Fostul ”cumnat” al Biancăi Drăguşanu îi calcă pe urme lui Daniel Ghiţă

Fratele lui Tristan Tate, cel care, luni bune, s-a iubit cu Bianca Drăguşanu, este unul dintre personajele devenite mondene care, de ceva vreme încoace, a devenit extrem de vocal în a povesti, fără perdea, lucruri care sunt ”la limita legii”, el dezvăluind, de altfel, şi momente în care a făcut uz de violenţă pentru a-şi salva fosta ”cumnată” din ghearele unui alt bărbat agresiv.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Andrew Tate, fratele lui Tristan şi fostul ”cumnat” al Biancăi Drăguşanu pare decis să îşi facă, după modelul lui Daniel Ghiţă, revenirea în ringul de lupte.

Mai exact, el este unul dintre luptătorii care, pe 10 decembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, va intra în ring, anunţându-şi astfel revenirea în kick-boxing după patru ani de pauză.


Milionarul care se laudă, de fiecare dată când poate, cu stilul său extravagant de viaţă, este deja ”antamat” pentru lupta de pe 10 decembrie, apare pe posterul ofical al Galei cu pricina şi, normal, promite că va lupta în aşa fel încât îi va uimi pe toţi cu talentele sale din ring.
De altfel, de curând, alături de fratele lui, Tristan, a făcut o serie de antrenamente cât se poate de complexe la o sală de specialitate din Marea Britanie şi, spunea el la acea vreme, nu se simte deloc ”ruginit” fiind convins că nu există luptător, la ora actuală, care să îi stea în faţă, în ring, mai mult de câteva minute.

Cumnatul Biancăi Drăguşau, triplu campion mondial la kick-box

Andrew Tate este de trei ori campion mondial ISKA Kickboxing la categoria 85 kg şi campion Enfusion Live, el fiind însă, de patru ani, ”retras” din ring. El însă recunoştea că şi-a mai exersat talentele la solicitarea Biancăi Drăguşanu când aceasta a fost agresată în trafic, doar că nu a apelat la prea multe calităţi pe care le-ar avea, scnadalul aplanându-se rapid.

„Când eu şi Tristan am ajuns acolo, tipul încă striga şi lovea cu pumnii în maşină. S-a întors şi ne-a văzut pe noi coborând din maşină şi venind către el. S-a speriat şi a încercat să fugă. Tristan l-a prins şi l-a întrebat: „Ce dracului faci” şi chestii de genul asta. L-a şi scuturat puţin. În acel moment mi-am dat seama că Tristan îşi pierduse controlul, iar adversarul nu era de calibrul lui.
Tristan are cam 120 kg. Tristan îl luase de gât şi îl ridicase de la pământ. Am întrebat-o pe fată ce s-a întâmplat şi mi-a spus că a fost un accident şi că omul a luat-o razna. Atunci i-am spus lui Tristan să se calmeze şi să-l lase să plece”,
a povestit Andrew, fratele lui Tristan Tate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce face Tristan Tate după despărţirea de Bianca Drăguşanu? Uite cum îşi petrece serile milionarul englez! VIDEO EXCLUSIV!

Tristan Tate, fostul iubit al Biancai Dragusanu, face aluzii cat se poate de misogine cu privire la femeile din viata lui

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Raed Arafat, profeție TERIBILĂ: Ce spune despre noua tulpină de Covid

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Fumătorii, risc dublu de infectare și deces la COVID-19. Studiu de ultimă oră

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies