Fratele Madalinei Manole, replica dura la adresa fostului cumnat. Petru Mircea a criticat spectacolul organizat in memoria cantaretei

Fratele Madalinei Manole riposteaza dur, dupa ce fostul sau cumnat, Petru Mircea, a luat in deradele concertul care va fi organizat pentru regretata Madalina Manole.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Marian Manole il pune la zid pe Petru Mircea, cel cu care se afla in clincuri puternice de aproape 8 ani.

De aceasta data, motivul scandalului are legatura cu spectacolul extraordinar care va fi organizat, pe 3 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, in memoria Madalinei Manole.

Spectacolul este asteptat cu foarte mare interes de fanii indragitei artiste, dar si de colegii sai de scena. Nume mari ale muzicii usoare romanesti au acceptat pe loc invitatia de a urca pe scena in cadrul acestui eveniment.

Din pacate, exista o voce puternica in spate care se indoieste de reusita acestui spectacol. Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, care nu este scutit de probleme in acesta perioada, considera ca evenimentul este organizat in graba si “pe genunchi”.

Ce spune fratele "Fetei cu parul de foc" despre fostul cumnat

Contactat de WOWbiz.ro, fratele Madalinei Manole, Marian Manole i-a dat acestui replica pe loc:

“Ar fi spus ca acest spectacol este facut pe genunchi, in graba si pentru bani. Dar, intreb si eu, el ce a facut aproape 8 ani pentru memoria surorii mele? Pe noi ne-au contactat organizatorii si ne-au invitat la Bucuresti. Daca oamenii astia organizeaza un spectacol si atatia artisti mari au raspuns prezent si au acceptat sa cante, ce are el impotriva?

Am inteles ca ar fi spus ca el are dreptul de folosinta al brandului Madalinei Manole. Sa-l aiba! De ce nu a avut el ideea asta si nu s-a mobilizat pana acum sa organizeze un concert ca acesta? Noi, cei din familie, vom fi acolo in sala in ziua spectacolului. El sigur nu. Oricum, eu persoanal vreau sa le multumesc artistilor care vor concerta pe 3 martie la Sala Palatului”, a declarat Marian Manole pentru WOWbiz.ro.

Spectacolul inchinat memoriei Madalinei Manole este organizat de Stoian Anghel si regizorul Cosmin Man, in cadrul sau urmand sa concerteze: Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobantu, Mihai Constantinescu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temisan, Nico, Anca Turcasiu, Oana Sarbu, Daniel Iordachioaie, Romica Tociu si Cornel Palade, Silvia Chifiriuc, Carmen Radulescu si Annes.

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

GERMANIA tocmai a dat cea mai bună veste posibilă! Informația momentului în Europa

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

De ce a refuzat Mădălina Manole să pozeze într-o revistă pentru adulţi! Abia acum s-a aflat adevărul

Madalina Manole, spectacol urias in memoria cantaretei a carei moarte a ridicat suspiciuni. Iata ce artisti si-au anuntat participarea! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies