Fratele Monicăi Anghel a devenit tătic pentru a treia oară

Fericire mare în familia Monicăi Anghel. Fratele ei, Alexandru, a devenit tătic pentru a treia oară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este fericire mare în familia Monicăi Anghel. Fratele ei, Alexandru, a devenit tătic pentru a treia oară la jumătatea lunii iunie a acestui an, mai exact în data de 17. Micuța s-a născut de Rusalii. Alexandru Anghel are doar motive de bucurie, mai ales că a devenit tătic iar. Mătușa Monica Anghel nici ea nu e prea departe de acest sentiment, căci se bucură enorm că familia s-a mărit! Raluca Petrică, partenera lui de viață, și Alexandru Anghel mai au împreună o fetiță, pe Maria, în vârstă de patru ani, iar Raluca mai are dintr-o relație cu fostul fotbalist Gabi Balint încă o fetiță.

Citeste si: Dana Rogoz sărbătorește 7 ani de căsnicie! A făcut publice imaginile de la cununie

Citeste si: Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Bodi NU s-au despărțit! Au venit împreună la TV și au spus totul!

fara descriere

Citeste si: Dani Mocanu, mesaj pentru dușmani! Îi demolează: ”Cel care visează să mă bată...”

„Cel de-al treilea copil al nostru, Hrisa Monica Valentina, s-a născut în zi de sărbătoare, în a doua zi de Rusalii, în Lunea Sfântului Duh, pe 17 iunie. La cât de mică și fragilă este, recunosc că o las momentan doar pe Raluca să o spele, să o schimbe, dar sunt tot mai responsabil, învăț și, la al patrulea copil, o să fiu expert!”, a spus fratele ei pentru un post tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate