Fratele Simonei Halep da din casa: "Cand era mica, dorea sa joace fotbal cu baietii. Eu o spuneam mamei"!

Fratele Simonei Halep este la fel de simpatic ca si valoroasa jucatoare de tenis.

novalue

Simona Halep a venit la Busteni pentru a-si ridica titlul de cetatean de onoare al orasului prahovean insotita de fratele ei. Nicu Halep este cu cinci ani mai mare decat Simona, iar asemanarea dintre ei este de-a dreptul izbitoare.

La doar cateva minute dupa ce Simona a primit diploma de cetatean de onoare, Nicu Halep a acceptat sa vorbeasca pentru WOWbiz.ro despre sora lui: “ Simona este acasa la fel cum o vedeti si dumneavoastra.

Este o persoana foarte vesela. Rade tot timpul si ii place sa aiba mereu activitate. Relatia dintre noi este una speciala. Vorbim in fiecare zi la telefon. Cu mine se consulta cel mai des inainte de a lua o decizie importanta”, a explicat Nicu Halep, care a declarat ca fiecare meci al Simonei il traieste la cote maxime.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

“Cand se apropie finalul unui meci, atunci incep sa creasca si mai mult emotiile”, a mai spus Nicu. Rugat sa-si aminteasca cateva intamplari din copilaria lor, fratele celebrei jucatoare de tenis s-a oprit asupra unor episoade pe care spune ca nu le va uita niciodata: “Cand eram pustan, mergeam la fotbal cu baietii. Tot timpul Simona se tinea dupa mine. Dar asta nu-i nimic. Voia sa intre in teren, sa joace.

Eu ma enervam si o spuneam mamei. De mica era foarte energica ”.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies