Frații Comănici, în fața unei noi provocări! Vezi cine este cel mai curajos frate în noul episod al emisiunii „Nu te supăra, frate!”

Bianca și Cristian Comănici, puși față în față cu o nouă provocare. Iată cine este cel mai curajos frate!

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Începe o nouă confruntare a fraților! Bianca și Cristian Comănici s-au dus în Orășelul Copiilor, acolo unde au fost puși în fața unei noi confruntări. În următorul episod din emisiunea online „Nu te supăra, frate!”, difuzată pe pagina de Youtube WOWnews.

Fanii celor doi frați vor putea vedea cine este cel mai curajos frate.

Din primele imagini se poate observa cum Bianca și Cristian Comănici retrăiesc amintiri din copilărie și se bucură precum doi copii care intră pentru prima dată într-un parc de distracții. 

Bianca Comănici: Haide, că nu mai am răbdare! Nu îmi place! Niciodată nu m-am dat în așa ceva!

bianca comanici

Bianca și Cristian Comănici, în Orășelul Copiilor 

[Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Pe lângă momentele când au fost cu zâmbetul până la urechi, Bianca și Cristian Comănici au trecut și prin clipe în care s-au speriat sau nu au avut destul curaj.

Bianca Comănici: Doamne, dar vreau să ies de aici! A dispărut Cristi! Nu mă dau în așa ceva, deja îmi e rău.

Citeste si: Bianca Comănici, în hohote de plâns! Imagini în premieră din Istanbul, în timpul reținerii de către politiștii de frontieră! EXCLUSIV

Cel mai curajos frate îl puteți afla în următorul episod al emisiunii „Nu te supăra, frate”, difuzat joi, 2 decembrie 2021, de la ora 18:00, pe canalul de Youtube WOWnews! Mai multe imagini din noul episod în GALERIA FOTO.

bianca comanici

Bianca Comănici 

[Sursa foto: Captura Video]

EXCLUSIV! Bianca și Cristian Comănici, împreună în noua emisiune marca WOWbiz, „Nu te supăra, frate!” 

„Va fi altceva. Veti râde, veți sta cu sufletul la gură, veți avea un favorit- eu sau colegul meu, nu spun mai multe acum, veți paria, poate.

Va fi un show dinamic, plin de imaginație și de provocări.

Vă promit că vă voi dezvălui o Bianca activă, jucăușă, copilăroasă, poate altfel față de imaginea cu care v-am obișnuit în ultimii doi ani în care am apărut pe micile sau pe foarte micile ecrane. Va fi minunat, sunt extrem de emoționată și de mândră de noul proiect și sper să vă placă. Vă aștept joi, de la 18.00, pe youtube WOWnews", a declarat Bianca Comănici în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies