Fratii Dolanescu se bat inca pe averea de peste un milion de euro a tatalui lor

Ionut Dolanescu e nemultumit ca expertii au evaluat casa din strada Caimatei la 685.000 de euro. Avocatul acestuia a atacat astazi la Judecatoria Sectorului 2 expertiza facuta de evaluatorul numit de instanta pentru stabilirea valorii mostenirii lasate de Ion Dolanescu

Distribuie pe:

fara descriereDragos Dolanescufara descriereIonut DolanescuCu toate ca cei doi fii ai cantaretului de muzica populara au deschis proces de succesiune pe 14 aprilie 2009, la cateva zile dupa decesul lui Ion Dolanescu, Ionut si Dragos n-au fost de prea multe ori la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti.  I-au reprezentat avocatii lor, asa cum s-a intamplat si astazi. Astfel, pentru Ionut a venit Gheorghe Gheorghiu, iar pentru Dragos, Codruta Cazacu.  Procesul n-a durat decat cinci minute in care avocatul Gheorghiu a facut obiectiuni la expertiza casei din Caimatei ce i-a apartinut lui Ion Dolanescu.  Expertul trebuie sa raspunda pana pe 11 decembrie la critica privind valoarea prea mare a imobilului in care a stat candva si marele scriitor Barbu Stefanescu Delavrancea. La finalul procesului ambii avocati au declarat ca atat Ionut cat si Dragos sunt dispusi sa treaca peste toate neintelegerile ivite dupa 19 martie 2009, zi in care a decedat tatal lor.

In legatura cu contestatia avocatului Gheorghiu, Codruta Cazacu a spus ca i se pare normal ca Ionut sa nu fie de acord cu valoarea casei deoarece “el si-o doreste si, ca atare, vrea sa plateasca cat mai putini bani”. Judecatorii de la Sectorul 2 trebuie sa imparta echitabil toata averea lasata de Ion Dolanescu, circa un milion de euro.

Conform expertilor, valoarea bunurilor este urmatoarea:

- Casa si teren Str. Caimatei nr 12  - 685.000 €
- Casa si teren Str. Hagi Dina 38 (1/6) - 6.000 €
- Casa si teren Sinaia - 180.000 €
- Casa si teren Butimanu -5.500 €
- Terenuri (2000 mp) Tunari - 61.000 €

Sursa: Expertiza tehnica judiciara

Expertii au stabilit ca toate proprietatile din Bucuresti, Sinaia, Tunari si Butimanu valoreaza aproximativ un milion de euro. Drepturile de autor sunt estimate si ele la peste 75.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate