Fratii Dolanescu se vor judeca in continuare pentru casa

Razboiul fratilor Dolanescu pentru averea lasata de tatal lor, cantaretul de muzica populara Ion Dolanescu, este departe de a se incheia.

Distribuie pe:

fara descriereDragos DolanescuIonut si Dragos, cei doi fii ai cantaretului Ion Dolanescu se judeca pe avere inca din 14 aprilie 2009, la doar cateva zile dupa decesul tatalui lor. Principalele discutii intre cei doi au fost casa din strada Caimatei, unde a locuit cantaretul pana la moarte, dar si drepturile de autor. Averea lui Ion Dolanescu este evaluata la circa un milion de euro.

Daca initial, Ionut Dolanescu a declarat ca isi doreste pentru el casa din Caimatei, la ultimele termene ale procesului acesta s-a aratat indignat de evaluarea prea mare facuta casei, care sustine el, in ultima perioada s-a degradat foarte mult. Imobilul a fost evaluat la 685.000 de euro.fara descriereIonut Dolanescu

Azi, judecatorii au stabilit repunerea cauzei pe rol, motivarea magistratilor fiind ca cele doua parti trebuie sa stabileasca daca vand sau nu imobilul si cum se imparte suma obtinuta din vanzare.

Termenul procesului a fost stabilit pe 22 ianuarie 2013.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate