Fraţii Elibol, în stare de şoc! Este Ismet, mezinul familiei, fratele lui Filiz? Aflaţi azi în ”Povestea noastră”, de la 20.00, la Kanal D

Pentru familia Elibol din ”Povestea noastră”, problemele şi certurile sunt la ordinea zilei.

Autor: C.L.

Deşi Filiz şi Barîş reuşesc să treacă cu brio prin încercarea la care a fost supusă relaţia lor, momentul arestării tânărului, problemele nu mai contenesc să apară.

În casa Elibol, certurile între părinţi sunt nelipsite de când mama copiilor, Şukran, s-a întors acasă. Cu toţii au parte de un şoc când aud de la Şukran că Ismet, mezinul familiei, nu este fratele lor.

Filiz încearcă să-şi liniştească fraţii, extrem de bulversaţi de cele auzite. De când au aflat că mama lor nu i-a fost niciodată fidelă soţului ei, Rahmet şi Hikmet fac demersuri pentru a-şi face testul de paternitate.

Ambii fraţi nădăjduiesc că rezultatele testelor vor demonstra că Fikri nu este tatăl lor. “Şansa”, însă, este doar de partea unuia dintre ei.

Cemil continuă seria investigaţiilor în ceea ce-l priveşte pe Barîş. Deşi i-a aflat adevărata identitate şi s-a aflat la un pas de a-l încarcera pe iubitul lui Filiz, tânărul poliţist a dat greş. Ambiţiosul Cemil nu renunţă, însă, şi hotărăşte să afle ce ascunde, cu atâta stăruinţă, Barîş.

Nu rataţi azi un nou episod din ”Povestea noastră”, de la 20.00, la Kanal D.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies