Fraza în care Florin Salam spune totul despre relaţia cu Roxana Dobre: ”Tu eşti…”

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre pare să fie din ce în ce mai pasională, cei doi luând decizia, de curând, să se căsătorească în Statele Unite ale Americii, la Las Vegas, aşa cum visează celebrul manelist.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai mult decât atât, pentru că, de-a lungul ultimelor luni, relaţia pe care o are cu frumoasa brunetă a tot fost subiectul unor bârfe, Florin Salam a decis să spun, răspicat, ce simte el pentru Roxana Dobre, femeia care a născut, în timpul poveştii lor de dragoste, trei copii.

”Tu eşti valoarea mea”, i-a spus Florin Salam Roxanei Dobre.

Iar propoziţia care spune totul despre sentimentele pe care Florin Salam le are pentru frumoasa brunetă este însoţită şi de o fotografie mai mult decât concludentă cu privire la relaţia lor, marcată de scandaluri nenumărate. Mai exact, cei doi merg la braţ, iar pe inelarul mâinii stângi al Roxanei şi-a făcut loc un inel de aur, suficient de mar epentru a impresiona, cu o piatră care poate semnifica doar două lucruri: ori are, deja, verigheta la care visa, ori inelul de logodnă primit de la celebrul anelist ar putea fi invidiat de toate domnişoarele care speră să ajungă, cumva, la inima lui.
De altfel, în urmă cu câteva luni, înainte să se ască cel de-al treilea copil al Roxanei, Florin Salam recunoştea că bruneta este foarte importantă pentru el.”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc.
Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”,
spunea artistul.


Florin Salam vrea să se însoare în America

De curând, ne-au dezvăluit surse extrem de bine informate din apropierea lui Florin Salam, nu banii sau vacanţa l-au împins pe manelist să meargă în Statele Unite ale Americii, ci o mai veche dorinţă a sa.

Mai exact, el vrea să ajungă în Las Vegas, oraşul în care, de ani buni, visează să o ceară de soţie pe Roxana Dobre şi să se căsătorească cu ea într-una dintre capelele de acolo.
”Florin Salam vrea să se însoare în America. E visul lui. Nu vrea să facă mare paranghelie, de aceea, momentan, încearcă să ţină secret acest lucru, dar asta vrea de ani buni.
Acum, că se înţelege mai bine ca niciodată cu Roxana, că s-au unit şi mai mult după problemele pe care le-au avut în ultima vreme, vor să facă şi pasul oficializării relaţiei”
, ne-a mărturisit sursa noastră.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Betty Stoian amână botezul fiului ei! Florin Salam este motivul din spatele acestei decizii

Imagini fabuloase cu Florin Salam, la o petrecere. Manelistul a încins ringul de dans cu mişcările lui din şold

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 23 Ianuarie 2021: astazi Pestii au parte de un castig

Nu mai cumpărați aceste măști! Alertă de ultimă oră. Nu sunt bune de nimic. Ce scrie pe ambalaj

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies