Frig de crapa pietrele! Temperaturile scad cu pana la 20 de grade Celsius si NINGE - VEZI cand

Potrivit datelor meteorologilor, de săptămâna viitoare temperaturile scad considerabil şi vom avea parte de lapoviţă şi ninsoare în cea mai mare parte a ţării.

Distribuie pe:

fara descriereIn noaptea de duminică spre luni vom avea parte de lapoviţă şi ninsoare la munte, iar de luni aceste fenomene meteorologice se vor extinde şi în vestul, centrul şi nordul ţării, potrivit România TV.

"La scara întregii ţări, temperaturile maxime se vor situa între 3 - 11 grade, iar cele minime între -3 - 4 grade. Va fi un sfârşit de noiembrie normal din punct de vedere climatologic, pentru că ultima decadă a lunii noiembrie este caracterizată printr-un regim de precipitaţii mai scăzut comparativ cu zilele din această săptămână", a spus directorul executiv al ANM, Elena Mateescu.

În sud şi sud-est vom avea parte de ploi care de marţi se vor transforma tot în lapoviţă şi ninsoare.

Începând din această săptămână vântul se va intensifica în toată ţara, iar la munte vor predomina ninsorile. De la mijlocul săptămânii viitoare suntem oficial în plină iarnă şi asta pentru că temperaturile vor scădea şi cu 20 de grade Celsius faţă de cele de acum.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate