Froch l-a demolat pe americanul Mack in repriza a 3-a! Se pregateste Bute!

Britanicul Carl Froch l-a invins, sambata, prin knock-out in repriza a 3-a,pe americanul Yusaf Mack, pastrandu-si centura de campion IBF la categoria semi-mijlocie.

Distribuie pe:
fara descriere

Froch (35 de ani), care l-a trimis la podea si pe Lucian Bute (32 de ani) in luna mai, i-ar putea acorda revansa romanului pe 30 martie 2013, dar a declarat ca se gandeste mai mult sa-i infrunte pe americanul David Ward si pe danezul Mikkel Kessler, singurii care l-au invins pina acum in cariera.

Froch l-a terminat pe modestul Mack in repriza a treia, cu o directa de stinga la ficat, urmata de un croseu devastator, multumindu-si pe deplin fanii veniti in arena din Nottingham (Anglia). A fost a 30-a victorie din cariera, din 32 de partide, iar Froch a declarat ca se simte mai bine ca niciodata. "Ma aflu in forma maxima si simt ca le pot face fata lui Ward si Kessler", a anuntat Froch, preocupat mai mult de stabilirea unor posibile partide cu cei care domina categoria supermijlocie.

In ceea ce priveste revansa pe care trebuie sa i-o acorde lui Bute, britanicul a spus ca "sunt pregatit pentru meciul din martie". Si managerul lui Froch, Eddie Hearn, s-a referit la aceasta partida. "Contractul ne obliga sa-i acordam revansa lui Bute si il vom onora".

fara descriere

Cu toate acestea, meciul nu este inca batut in cuie, Federatia Internationala de Box anuntand ca Froch, in calitate de campion mondial, ar putea sa renunte la partida cu Bute, daca va cere o exceptie!

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate