Frumoasa Simona Muscă, din nou prezentator de știri TV!

Autor: Dragos Stefan

După 150 emisiuni și peste 200 invitați în cadrul emisiunilor ”În Culise” și “Apel Medical”, Simona Muscă, vedeta își va continua cariera la un alt post de televiziune unde va fi noua prezentatoare a știrilor.

Simona Musca mărturisește că în urmă cu o lună a primit un telefon-surpriză care i-a schimbat traseul profesional. ”Mai ești interesată de o colaborare cu noi?”

”Lucrurile cele mai bune vin la momentul potrivit și doar atunci când ești pregătit pentru ele.

Așa am simțit și eu această decizie, deși fostul post tv a devenit pentru mine o familie între timp și am învățat multe lucruri de la echipa de acolo. La Noul post de televiziune mă așteaptă provocări, o întreagă lume nouă a știrilor, dar în mod sigur și multe șanse de evoluție în acest domeniu pentru mine. Până la urmă, acolo mă simt cel mai bine, pe micile ecrane unde lumea se conturează frumos în fața mea și unde mă simt atât de aproape de telespectatori”, declară frumoasa prezentatoare.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.roAceastă veste vine în cel mai bun an din viața vedetei, după cum recunoaște chiar ea.

Drumul în televiziune a început pentru prezentatoare cu un Masterat în ”Moderare de programe TV și Radio” și Licență în ”Regie de teatru și film.” În 2017 a lansat cartea de succes ”Conjugat la feminin.”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce detaliu surprinzător a aflat Zanni despre Ana Porgras? "Ana nu m-a 'colindat' doar pe mine, a colindat mai mulți oameni"

Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras! Ce legătură a avut Jador

Marius Crăciun, declarații incendiare despre Andra Voloș: "Cred că o să-i scriu un mesaj pe Instagram"

Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies