Vedete

Frumusetea se mosteneste! Anastasia Lazariuc are doua nepoate superbe! Uite ce mari s-au facut

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Frumusetea se mosteneste! Anastasia Lazariuc are doua nepoate superbe! Uite ce mari s-au facuticon photo
Anastasia Lazariuc este fara dubiu una dintre cele mai frumoase artiste din Romania. Are peste 60 de ani si 4 nepoti de care e foarte mandra.

Cei doi copii ai ei, Ileana si Andrei Lazariuc, au transmis mai departe trasaturile fine ale mamei lor. Amandoi i-au daruit nepoti foarte frumosi. Fiicele lui Andrei, Beatrice (24 de ani) si Anastasia ( 17 ani) sunt pasionate de machiaj si ies imediat in evidenta la sedintele foto.

Beatrice, nepoata cea mai mare, a mostenit trasaturile frumoasei ei bunici. Tanara e pasionata de design si ii sugereaza bunicii sale ce ar putea imbraca ori combina. Iar Anastasia, Nasty cum ii zic prietenii, este copia fidela a matusii sale, Ileana Lazariuc.


Ileana Lazariuc are si ea la randul ei doi baieti din relatia cu Ion Alexandru Tiriac: Alexandru (7 ani ) şi Nicholas Noah (4 ani).

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune