Fuego este în doliu: „Șocant și trist, sunt mâhnit”

Fuego a aflat că o persoană apropiată lui a pierit din cauza unei boli cumplite.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Fuego (Paul Surugiu) trece prin clipe cumplite, de când a aflat că una dintre persoanele de care era extrem de apropiat a plecat dintre noi.

Artistul este în doliu, după ce a aflat că marea actriță Florina Cercel s-a stins din viață. Artistul a ținut să scrie pe pagina sa de socializare un mesaj prin care își exprimă tristețea, mai alea că acum câteva luni au realizat îmăreună și o emisiune TV.

„Șocant și trist! Acum câteva luni, probabil în ultima apariție TV, am zâmbit împreună, am povestit, am premiat-o și paradoxal, ea a recitat un poem cutremurator scris de Grigore Vieru, despre artiștii care pleacă dintre noi!

Sunt mâhnit! Mi-era extrem de dragă, fiind una dintre marile actrițe ale românilor, cu farmec, persuasiune, implicare, dând toată viața sa, cu împrumut, fără dobânzi și alte cereri, întregul său suflet scenei! Drum lin, mare doamnă! Imaginile de mai jos rămân ca mărturie în arhiva televiziunii, fiind un moment pe care nu l-am repetat niciodată, care a curs firesc, emoționant! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, a scris Fuego pe pagina sa de socializare.

fara descriere

Florina Cercel a murit din cauza unei boli necruțătoare

Florina Cercel a murit în această dimineață din cauza unui cancer la plămâni.

Marea actriță a fost, în tinereţe, una dintre cele mai frumoase românce. A iubit cu patimă, însă ghinoanele s-au ţinut lanţ, pe plan sentimental. Doamna scenei româneşti a povesti a reamintit într-un interviu recent drama prin care a trecut în tinerețe, episod care a impresionat România, relatează antena3.ro. Artista și-a pierdut primul soț pe vremea când avea doar 29 de ani. Acesta era doctor și s-a stins din viață în urma urma unui cancer bronho-pulmonar.

Citeste si: Fostul șef al Poliției Caracal aruncă vina pe Alexandra, fata omorâtă de Gheorghe Dincă! ”Ne-a dus în eroare”

Citeste si: Doi tineri au făcut sex, pe balcon, ziua în amiaza mare! Imagini halucinante de la Mamaia / Video

Citeste si: Drama neștiută a polițistului de la 112! Agentul de la IPJ Olt acuzat că i-a vorbit urât Alexandrei și-a pierdut un copil în incendiul de la Maternitatea Giulești! ”Mi-am identificat copilul după sprâncene și păr” EXCLUSIV

A terminat Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică din București, promatia 1964. A fost repartizată la Teatrul Dramatic de Stat din Galați unde a stat doar un an.

În 1965, se muta la Teatrul Național din Timișoara, unde va interpreta multe roluri importante, câștigand admirația publicului și va lucra până în 1973. Din acest an câstigă prin concurs un loc la Tetrul Național din București.

În 1970, debutează în film cu rolul din “Frații”, apoi în alte 25 de filme. A interpretat roluri memorabile și pentru televiziune.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate