Fuego, vizită-surpriză în redacția WOWbiz! Ce a pus la cale artistul | EXCLUSIV

Paul Surugiu, alias Fuego, ne-a făcut o surpriză de zile mari, chiar astăzi, și ne-a vizitat în redacția WOWbiz.

Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Veselie și voie bună, astăzi, în redacția WOWbiz! Cum sărbătorile de iarnă se apropie, Fuego a decis să ne facă un cadou mai devreme anul acesta, așa că ne-am trezit cu el, vesel și îmbrăcat la patru ace, direct în redacție.

Paul Surugiu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România a făcut o oprire în redacție, unde a pregătit mai multe suprize atât pentru fani, cât și pentru cititorii

fideli ai site-ului nostru. Constant cu zâmbetul pe buze, Fuego a făcut mai multe fotografii alături de jurnaliștii care, de atâția ani, i-au devenit și prieteni. Motivul acestei vizite este încă un mister, însă așteptarea va merita! Mai multe fotografii cu vizita surpriză și misterioasă a lui Fuego puteti urmări în GALERIA FOTO. 

Fuego - Paul Surugiu
Fuego, surpriză de zile mari în redacția noastră

Culmea este că artistul nici nu a împodobit bradul, nici nu a  susținut vreun mini concert ad-hoc. Ce a făcut si cu ce s-a îndeletnicit, vă promitem că veți afla cât de curând. Nu de alta, dar pandemia nu a reușit să îl țină pe artist departe de muncă. El are capacitatea de a se reinventa în fiecare moment și găsește mereu câte ceva de făcut.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Fuego, îndurerat după moartea celebrei Draga Olteanu Matei. Cântărețul are un mesaj pentru toți cei care au iubit-o pe marea actriță a teatrului românesc: „Nu i-ar fi plăcut să plângem pentru ea”

Citeste si: Fuego, mesaj emoționant pentru cea mai importantă persoană din viața sa: „Sunt binecuvântat când îi aud vocea”

Citeste si: Fuego a postat un mesaj dur, dar adevărat: „Nu putem scoate orice pe gură”

Ce a făcut Fuego alături de jurnaliști în redacția WOWbiz?

Chiar dacă nu mai susține concerte și nici nu mai pleacă în obișnuitul său concert de Crăciun prin toată țara și prin Republica Moldova, Paul Surugiu este ocupat până peste cap. Compune muzică, lansează piese, se ocupă de emisiunea sa săptămânală de succes "Drag de România mea", pictează și se relaxează.

Stai alaturi de WOWbiz.ro!

Îți pregătim surprize incredibile! Pe 1 decembrie, vei fi cel mai răsfățat cititor din online-ul românesc!( Citeste si: Fuego, mesaj emoționant pentru cea mai importantă persoană din viața sa: „Sunt binecuvântat când îi aud vocea”)

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fuego, îndurerat după moartea celebrei Draga Olteanu Matei. Cântărețul are un mesaj pentru toți cei care au iubit-o pe marea actriță a teatrului românesc: „Nu i-ar fi plăcut să...

Draga Olteanu Matei a murit azi, pe patul de spital! Avea 87 ani!

Fuego a postat un mesaj dur, dar adevărat: „Nu putem scoate orice pe gură”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

BOMBA ANULUI de la PFIZER! S-a aflat ce vrea să facă, de fapt: Mai durează UN PIC!

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies