Fulgy a fost arestat pentru următoarele 29 de zile! Ioniță de la Clejani a făcut anunțul: „Este victima unor nenorociți”

ioniță de la Clejani a dezvăluit că fiul său este acum închis în spatele gratiilor.

Fulgy
Fulgy [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Veste absolut șocantă în lumea mondenă! Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost arestat. Astfel, pentru următoarele 29 de zile el va sta în spatele gratiilor.

Fulgy
Fulgy [Sursa foto: Instagram]

Ioniță de la Clejani a făcut anunțul șocant! Fiul său a fost arestat pentru 29 de zile

În urmă cu câteva zile a izbucnit un scandal care l-a plasat pe Fulgy în centrul unui scandal ce de atunci ține primele pagini ale tabloidelor. Fiul Clejanilor a fost prin sub influența unor substanțe interzise, iar de-a lungul acestor zile a făcut tot felul de declarații controversate la adresa unor vedete din România, dar și mai multe amenințări cu moartea. 

Se pare că pentru moment, acest scandal va lua o pauză. Ioniță de la Clejani a anunțat în urmă cu forte puțin timp că Fulgy se află în custodia oamenilor legii, iar pentru următoarele 29 de zile va sta în spatele gratiilor. De asemenea, artistul spune că după ce va ieși din arest îi va impune restricții clare și foarte dure lui Fulgy. Mai mult, Ioniță de la Clejani spune că fiul său a căzut victima unui anturaj total nepotrivit și din cauza lor a ajuns în această situație. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Motivul pentru care Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai colaborează pe plan muzical cu Margherita și Fulgy!

„E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță

de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu puțin timp. 

Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege”

Ioniță de la Clejani declara chiar înainte de arestarea lui Fulgy că totul face parte din strategia sa de a se promova în România, urmând exemplul vedetelor din america, precum rapper-ul Snopp Doog. Totuși, chiar și ei erau de acord că s-a ajuns prea departe.

Tatăl lui Fulgy și-a cerut scuze public în numele fiului său pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut la adresa unor vedete din showbiz. 

Citeste si: Viorica de la Clejani, la capătul puterilor! „Fulgy nu mai e copilul meu”. Ce mărturisiri a făcut artista

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil.

S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”,   au declarat Ioniță și Viorica de la Clejani. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy are parte de o cerere în căsătorie ca-n filme! Floricica Dansatoarea îl vrea de bărbat: ”Ne luăm amândoi, sunt domnișoară. Fii om de omenie”

Sigur nu îl recunoști! Acum are 23 de ani și este implicat într-un scandal uriaș din cauza substanțelor interzise

Ioniță de la Clejani cere ajutorul statului român pentru reabilitarea lui Fulgy: ”Este major, răspunde pentru ceea ce face”. Viorica, de acord cu soțul ei: ”A greșit, se duce la...

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies