Fulgy - da, Iulia Albu – ba! Baiatul Clejanilor nu reuseste sa-i intre in gratii fashion editorului! Vezi ce a rugat-o!

Fulgy, fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, adora rubrica pe care Iulia Albu o prezinta, in fiecare joi, in cadrul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D. Tanarul o urmareste saptamanal si isi doreste ca macar o data sa primeasca si el o nota de la temuta Iulia Albu.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereAstfel, Fulgy a rugat-o pe Iulia Albu sa-i dea o nota unei tinute. “Stimata doamna Iulia Albu, mi-as dori din tot sufletul sa aud parerea dumneavoastra despre acesta tinuta din poza! Accept orice nota, orice premiu, orice parere, orice critica si orice lauda. PS: Va ador si va respect!”, a fost mesajul lui Fulgy pentru Iulia Albu.

Celebrul fashion editor insa l-a refuzat.fara descriere

“Proiectul verdict Iulia Albu a trezit mereu si trezeste in continuare multe curiozitati, comentarii, vanitati si mai ales suscita un interes pe care putini l-au intuit la inceput. Primesc saptamanal sute si chiar mii de mesaje in care imi este solicitat expertiza de persoane cu un background extrem de variat, asa incat nu ma surprinde faptul ca cel putin lunar sunt sunata de diverse “celebritati” care insista pentru un loc in rubrica, oricare ar fi acesta. Evident acest lucru nu este posibil intrucat nu asa functioneaza acest proiect. Pentru a fi notat, conditia esentiala este aceea de a se regasi in imaginile selectate, imagini care, in principiu, sunt surprinse la evenimente mondene, in materiale de paparazzi etc. Nu pot comenta imagini postate pe Facebook decat in masura in care ar justifica un interes deosebit, fie prin prisma personajului, fie prin prisma abordarii. In acelasi timp orice se poate regasi in aceasta selectie in functie de circumstante. Asadar, il astept pe Fulgy la rubrica cu conditia de a participa la un eveniment unde sunt prezente si camerele noastre”, a explicat Iulia Albu.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate