Fulgy, nerespectuos în public cu Viorica de la Clejani. I-a aruncat cuvinte urâte mamei lui în plină stradă: ”Pe ce cânți, fă, tu?”

Băiatul Clejanilor, atitudine lipsită de respect față de mama lui! Ce cuvinte dure i-a spus Fulgy Vioricăi de la Clejani!

Fulgy si Viorica de la Clejani
Fulgy si Viorica de la Clejani[Sursa foto: Captură Video]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Fulgy este unul dintre personajele controversate din ultimul timp, reușind să aibă mai multe conflicte în doar câteva zile. Băiatul Clejanilor a făcut acuzații grave la adresa mai multor persoane publice, printre care Alex Velea și membrii Golden Gang, Antonia și chiar Nelson Mondialul.

Ei bine, băiatul lui Ioniță de la Clejani nu a avut o atitudine nerespectuoasă doar față de vedetele precizate, ci și față de mama lui, căreia i-a adresat cuvinte urâte chiar în public. 

Citeste si: Un membru Golden Gang sare în apărarea lui Alex Velea, după acuzațiile aruncate în aer de Fulgy: ”Are probleme mintale”

Fulgy și Viorica de la Clejani erau amândoi pe stradă, iar în timp ce tânărul făcea un live pe internet, acesta îi adresează mamei lui cuvinte mai puțin frumoase: ”Pe ce cânți, fă, tu?”.  În tot acest timp, Viorica îl roagă să închidă live-ul, însă Fulgy n-o ascultă.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații după internarea lui Fulgy

Fulgy a reușit să ocupe prima pagina a tabloidelor în ultima perioadă din cauza scandalului cu substanțele interzise.

Recent, s-a scris în mediul online faptul că tatăl lui Fulgy a sunat la poliție și l-a denunțat. Ba chiar mai mult decât atât, s-a aflat că Fulgy ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Capitală.

Fulgy
Fulgy [Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: S-a oprit ”robinetul cu bani” al Clejanilor! Fulgy nu e singura problemă: dezastru financiar pentru Viorica și Ioniță, după un an de pandemie! EXCLUSIV

Clejanii au fost invitați la o emisiune și au vorbit despre ceea ce se întâmplă cu fiul lor la momentul actual. Ioniță susține că nu este nimic adevărat din ceea ce s-a scris în presă și că nu l-ar fi denunțat pe fiul lui.

“Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…).

El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a vorbit despre el.  (…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el”, a declarat Ioniță, în cadrul unei emisiuni TV. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy, internat la Obregia! Ioniță de la Clejani, amenințat de propriul fiu: „Intenționează să își facă rău...”

Fulgy, săltat de Poliție în miez de noapte! Chiar fiul Clejanilor a făcut anunțul

Fulgy l-a amenințat pe Nelson Mondialu pe rețelele de socializare: „Dacă dau un telefon ești mort”

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Scade vârsta de pensionare?! Votul crucial se dă astăzi. E protest la Parlament

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies