Fundiţe şi bentiţe pentru mica ta prinţesă!

Trebuie să recunoşti că nicio ţinută nu este completă fară accesorii. Iar ţinutele bebeluşilor şi ale micilor prinţese par ieşite din basme cu fundiţe şi bentiţe cochete.

Autor: Ana Maria

În atelierul Paulina fiecare piesă destinată micilor prinţese primeşte toată atenţia. Accesoriile sunt realizate manual, cu multă îndemânare de croitori experimentaţi. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării când vine vorba de tinere domnişoare şi bebelușe, iar fundiţele şi bentiţele destinate acestora sunt realizate cu multă atenție, astfel că sunt sigure şi pot fi utilizate în deplină siguranță. 

Accesorii realizate cu multă pasiune

Dacă vorbim de accesorii le disponibile pe https://paulina.ro/,

cu siguranță, vorbim de pasiune inovaţie, atenție pentru detalii. Fundiţele ce poartă amprenta designerilor Paulina sunt realizate din materiale fine, plăcute la atingere care sporesc starea de bine a micii prinţese în timpul purtării. Şi bentiţele, acele accesorii de înfrumuseţare care completează ţinutele tinerelor domnișoare încă din primele zile de viață au parte de aceeași atenție. Sunt realizate din materiale fine şi au cusături delicate care nu produc disconfort pielii sensibile a bebeluşilor şi a fetiţelor. 

 

Frumuseţea şi delicateţea acestor piese reies în primul rând din pasiunea cu care sunt create. În al doilea rând se poate remarca atenţia pentru toate detaliile mărunte care dau personalitate accesoriilor. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

 

Fundiţe şi bentiţe versatile

Pentru că vorbim de accesorii, vorbim de versatilitate. Fundiţele şi bentiţele realizate în atelier sunt piese moderne, delicate elegante. Pun în valoare cu aceeași uşurinţă ţinutele cu salopete, body, fustiţe din tul dar şi pe cele cu jeanşi şi pantaloni din lână. Sunt accesorii care evidențiază ţinutele de grădi, pe cele de joacă dar şi pe cele de petrecere. Pot fi pata de culoare pentru combinaţiile în alb-negru sau accesoriile cheie pentru ținute într-o singură culoare.

Sunt variate, versatile şi atrag privirile admirative ale celor din jur! Toată lumea le iubeşte şi le îndrăgește, deci mica prinţesă se va simţi răsfăţata purtând astfel de accesorii.

Bentiţe care produc plăcere în timpul purtării

Bentiţele realizate de către designerii Paulina sunt gândite în spiritul  confortului. Sunt moi dar elastice, sunt catifelate și au cusături fine, ce le fac practic nedetectabile. Domnişoarele mici le vor purta fără să se lupte cu ele ore în şir.

Vor fi admirate şi se vor bucura de coafuri lejere dar elegante desăvârşite cu ajutorul bentiţelor. Bentiţele fine pot fi asortate cu fundiţele potrivite şi devin accesorii rafinate.

Bentiţe şi fundiţe cochete care completează ţinute moderne

De mici, fetiţele sunt cochete. Iubesc accesoriile preţioase, lucrurile catifelate şi au o afinitate pentru obiecte fine, deci se poate spune că au un simţ al stilului bine dezvoltat, ce se manifestă din primii ani de viaţă. Alegerea de fundiţe şi bentiţe elegante pentru mica prinţesă este o consecinţă firească pentru părinţii care ţin seama de preferințele celor mici.

Fie că vrei să faci o surpriză plăcută prinţesei, fie că vrei să îi dezvolţi spiritul estetic sau să îi oferi celei mici accesorii versatile care produc plăcere în timpul purtării, accesoriile realizate în atelierul Paulina sunt soluţia ideală! Te invităm să descoperi noi modele de  fundiţe şi bentiţe pentru fetiţe. Accesoriile sunt asortabile la orice ţinută. Sunt lucrate manual şi beneficiază de livrare premium.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Smiley și-a ales favoritul de la Românii au Talent, sezonul 11. David Micu l-a impresionat pe artist prin dansul său. Smiley: ”Sper că o să câștigi!”

Când începe Postul Paștelui în 2021. Ce este interzis să faci în Postul Mare și când se vor da dezlegări la pește

1 martie - Povestea mărțișorului. Legenda Babei Dochia și venirea primăverii

Horoscop Zilnic Sâmbătă 27 Februarie 2021: Racii vor rezolva problemele adunate

Medicamentul care face minuni în tratarea COVID-19. A fost aprobat tratamentul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Toni Grecu și-a povestit drama. Întâmplări de filme horror. Ce i-a spus medicul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies