Vedete

Furia lui Andrei Gheorghe, provocata pentru ca oamenii nu inteleg ca vedetele joaca un rol: „Lumea e atat de tampita, incat crede ca Andreea Marin este cea mai frumoasa si buna femeie din lume”

De multe ori, furia lui Andrei Gheorghe era indreptata catre publicul care nu realizeaza ca vedetele din radio si televiziune joaca un rol.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Furia lui Andrei Gheorghe, provocata pentru ca oamenii nu inteleg ca vedetele joaca un rol: „Lumea e atat de tampita, incat crede ca Andreea Marin este cea mai frumoasa si buna femeie din lume”icon photo

Intr-un interviu din Dilema Veche, acordat in 2002, furia lui Andrei Gheorghe s-a adresat celor care asculta emisuni la radio si privesc emisiuni la televizor. In acel moment, Gheorghe avea deja o cariera solita in radio si prezenta la TV „Lantul slabiciunilor”. Gheorghe, care juca un rol de dur, a fost intrebat daca se suprapune rolul asumat în emisiuni cu persoana de zi cu zi. (vezi ce pensie alimentara a primit Andrei Gheorghe dupa divortul de prima sotie)

Furia lui Andrei Gheorghe: "Nu-si poate da seama ca e un format?"

„Personajul cel mai coerent e omul de radio şi identitatea mea cea mai coerentă este la radio. Aici mă exprim pe mine. Nu văd nimic spectaculos în momentul în care Larry Ewing joacă pe J.R., joacă un rol, mai bine sau mai rău. Lumea e atît de tîmpită, încît crede că Andreea Marin este cea mai frumoasă şi bună femeie din lume fiindcă zîmbeşte din gropiţe, şi nu-şi poate da seama că e un format?”, a raspuns Andrei Gheorghe.

Furia lui Andrei Gheorghe: "Televizorul domina"

In acel moment, furia lui Andrei Gheorghe era provocata de faptul a oamenii nu percep ca Andreea Marin, care prezenta „Surprize, surprize”, joaca rolul femeii frunoase si amabile. Andrei Gheorghe, care a murit luni seara, la 56 de ani, a explicat si cum vedea emisiunea sa: „Mie îmi place "Lanţul" foarte tare, e un show excelent, care a rupt foarte multe bariere şi a adus noi modalităţi de expresie, dar indiscutabil, este show-ul care generează şi multe antagonisme. De ce? Fiindcă e sticlă. Televizorul domină”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune