Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu, în toiul nopții! Între cei doi soți a avut loc un scandal uriaș înainte de despărțire

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a avut loc un scandal uriaș, înainte ca ea să se mute la părinții ei, la Constanța. El a dat-o afară din casă pe cântăreață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dacă la începutul anului trecut Claudia Patrașcanu vorbea doar în cuvinte frumoase despre familia pe care o are cu soțul ei, câteva luni mai târziu ea a decis să dea cărțile pe față. În luna ianuarie povestea că partenerul ei de viață își mai dorește încă un copil și spunea că este o mamă fercită și împlintă, dar după ce a ajuns la capătul puterilor a spus adevărul.

Claudia Pătrășcanu a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj în care a împărtășit cu toată lumea faptul că nu avea o relație așa cum a visat și că soțul ei o umilea și a înșelat-o de mai multe ori în ultimul an.

Citeste si: Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a apelat la medicul estetician! Fanii nu au reacționat prea bine când au văzut ce și-a făcut la față

fara descriere

Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu

După despărțire, au început să iasă la iveală și alte informații care arată faptul că cei doi soți nu aveau o relație deloc bună. Într-o noapte, cei doi s-au certat atât de tare încât Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu. Incidentul s-a petrecut chiar în toiul nopții, relateză Click, iar cântăreață a apelat la Andreea Bănică. Cele două artiste sunt bune prietene, iar blondina a trimis urgent o dubiță și Claudia s-a mutat la Constanța, la părinții ei, împreună cu cei doi copii.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate