Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu, în toiul nopții! Între cei doi soți a avut loc un scandal uriaș înainte de despărțire

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a avut loc un scandal uriaș, înainte ca ea să se mute la părinții ei, la Constanța. El a dat-o afară din casă pe cântăreață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dacă la începutul anului trecut Claudia Patrașcanu vorbea doar în cuvinte frumoase despre familia pe care o are cu soțul ei, câteva luni mai târziu ea a decis să dea cărțile pe față. În luna ianuarie povestea că partenerul ei de viață își mai dorește încă un copil și spunea că este o mamă fercită și împlintă, dar după ce a ajuns la capătul puterilor a spus adevărul.

Claudia Pătrășcanu a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj în care a împărtășit cu toată lumea faptul că nu avea o relație așa cum a visat și că soțul ei o umilea și a înșelat-o de mai multe ori în ultimul an.

„După atata umilința, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr-un an cât intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu....... Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atata timp cât Dumnezeu ne da sănătate,l e putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”....... Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Patrașcanu pe pagina ei de Facebook, la jumătatea lunii august.

Citeste si: Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a apelat la medicul estetician! Fanii nu au reacționat prea bine când au văzut ce și-a făcut la față

fara descriere

Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu

După despărțire, au început să iasă la iveală și alte informații care arată faptul că cei doi soți nu aveau o relație deloc bună. Într-o noapte, cei doi s-au certat atât de tare încât Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia Pătrășcanu. Incidentul s-a petrecut chiar în toiul nopții, relateză Click, iar cântăreață a apelat la Andreea Bănică. Cele două artiste sunt bune prietene, iar blondina a trimis urgent o dubiță și Claudia s-a mutat la Constanța, la părinții ei, împreună cu cei doi copii.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate