Gabi Badalau rupe tacerea in scandalul dintre Andreea Mantea si Vica Blochina! 'Am primit o poza...' Continuarea rastoarna totul

Andreea Mantea si Vica sunt la cutite dupa ce blonda pare sa fi facut o pasiune pentru fostii prieteni ai vedetei. Si Stefan Stan si Badalau. Bruneta i-a declarat razboi Vica. ##VIDEO135948##

Distribuie pe:

fara descriereAndreea Mantea se pare ca s-ar fi despartit de Badalau pentru ca sentimentele pentru Vocea Romaniei inca mai exista.

Se pare ca Andreea i-a trimis un mesaj lui Badalau in care era o poza cu Stefan. Drept raspuns, Badalau i-ar fi trimis o poza sexy cu Vica.


'Nu conteaza cine de cine s-a despartit. A fost de comun acord. Nu am primit poze deocheate de la Vica, am primit o poza decenta. Vica imi e amica, imi e cunostinta, avem prieteni comuni, nu se pune problema de o relatie. Andreea e geloasa cred ca si pe ea. Ele au o problema mai veche si probabil de asta se cearta. Eu am avut o relatie cu Andreea si s-a terminat. Nu am jignit pe nimeni', a declarat Gabi Badalau pentru WOWbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate