Gabi Cristea, cu fetițele la spital! Întâi a fost micuța Iris, acum a dat vestea și despre Victoria

Gabi Cristea, cu fetițele sale la spital! Întâi a fost micuța Iris, acum a dat vestea și despre Victoria

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Gabriela Cristea a ajuns cu fetițele la doctor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut mari emoții din cauza micuței Thea Iris Selena, care s-a ales cu un virus. Apoi, vedeta de televiziune a explicat că se gândește să o ducă la doctor și pe fetița cea mare, Bella Victoria Margot.

"Thea Iris Selena a intarziat un pic schema de vaccinare pentru ca a avut entero virus, dar nu am abandonat. Afara de schema obligatorie, noi am facut in plus si vaccinul impotriva rotavirus si ne gandim serios, la sfatul dnei dr Niculina Jianu, sa o vaccinam pe Bella Victoria Margot impotriva gripei. Voi cum ati decis?", a scris pe pagina sa de Facebook Gabriela Cristea.

Gabi Cristea, cu fetițele la spital! Întâi a fost micuța Iris, acum a dat vestea și despre Victoria

În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea era disperată! Fiica ei cea mică, Iris Thea Selena s-a îmbolnăvit, exact când a împlinit șase luni, și a fost nevoie de o internare rapidă în spital, informație publicată prezentată în premieră de WOWbiz.ro!

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Primele declarații făcute de Gabriela Cristea despre starea fiicei sale! Ieri a ajuns cu ea de urgență la spital: „Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri”

Citeste si: ULTIM MOMENT! Gabi Cristea, în stare de șoc! A ajuns de urgență la spital! Ce se întâmplă cu fetița ei cea mică în aceste clipe! ”Are febră mare”

Citeste si: Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda, de ziua lui: ”El este omul care mă împlinește”

Citeste si: Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru Tavi Clonda, de ziua lui: ”El este omul care mă împlinește”

Micuța a început să aibă brusc febră mare și stări de rău, motiv pentru prezentatoarea TV spă apeleze la medici și să își ducă de urgență mezina la spital, acolo unde, de altfel, a și fost internată imediat!

”Are, de fapt, o enteroviroză. Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul.Am zis să o vadă medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat. Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei. A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm. Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39. Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte”, a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate