Gabi Cristea si Tavi Clonda s-au logodit? "Ne-am luat inele si pot sa spun ca avem o logodna spirituala!" - Vezi ce mesaj i-a transmis ea de ziua lui - Se vede clar ca e fericita langa el!

Astazi a fost ziua lui Tavi Clonda, iubitul Gabrielei Cristea, dar petrecerea a avut loc aseara. Printre invitati s-au numarat Madalin Ionescu, Cristina Siscanu sau Adelina Pestritu. ##VIDEO237657##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAu petrecut o seara de vis, dar au facut si o marturisire ce i-a luat prin surprindere pe fanii lor. Madalin Ionescu a dat tonul si a spus ca s-au logodit, iar ei au recunoscut voalat acest lucru. "Am fost la Muntele Athos si de acolo ne-am luat doua inele, dar asa, simbolic. Noi momentan ne mutam si nu prea stim pe unde sunt. Avem o logodna spirituala.", a povestit Tavi pentru WOWbiz.

fara descriereS-au si mutat impreuna si spera la o viata frumoasa de acum inainte. "Aproape ne-am mutat in casa noua pentru ca am dormit doar o noapte acolo.", a spus Gabi.

fara descriereMadalin Ionescu le-a facut o urare "de bine". "Eu nu m-as mira sa aud ca, la anul, Gabi sa fie insarcinata, sa fie casatoriti. Eu sper sa se iubeasca la fel de mult ca in seara asta.", le-a transmis el.

fara descriereGabi i-a daruit un microfon si i-a facut o declaratie de dragoste superba. "Iti multumesc pentru fiecare moment pe care il petreci cu mine. Iti multumesc ca in ultimul an, asta de cand sunt cu tine, ma simt mai vie, mai frumoasa, mai implinita pe zi ce trece. Iti multumesc", a spus ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate