Gabi Cristea si Tavi Clonda, scene fierbinti in trenul prezidential. Ea il fixeaza, el nu isi poate lua ochii de la gura ei

Gabriela Cristea si Tavi Clonda par sa fi fost predestinati. Si nu o spunem noi, ci toti cei care au avut ocazia sa ii intalneasca impreuna si sa vada cat de bine se potrivesc.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereUlterior, ei au iesit pe hol si au stat de vorba, apropierea dintre ei facandu-i sa iasa scanteiIar potriveala dintre vedeta Kanal D si iubitul sau bate la ochi si acopera toate segmentele: atitudine, stil de viata, simtul umorului si nevoia de a trai fiecare moment la cote maxime. Mai mult, indragostitii se potrivesc si in privinta comunicarii, atat Gabriela Cristi cat si colegul ei de la "Te vreau langa mine", traind deschis si fara ascunzisuri si fara sa le pese de gurii lumii. Invitati zilele trecute la petrecerea anuala organizata de casa de discuri Roton, Gabi si Tavi au spus da si s-au prezentat la party. fara descriereGabi Cristea si Tavi Clonda au urcat in trenul prezidentialImbracati in tinute casual si afisand o mina relaxata si zambetul pe buze, cei doi indragosti s-au intretinut cu cei prezenti si s-au pus la curent cu una alta. fara descriereCei doi au vizitat vagonul vechi de zeci de decenii si s-au fotografiat la cusetaUlterior, curiosi nevoie mare si pentru ca toata lumea din jur vorbea despre trenul prezidential garat in fata locatiei unde se desfasura evenimentul, la Gara Baneasa, in Pavilionul Prezidential, ei au mers sa vada cum se prezinta vagonul respectiv. Aici insa, trezindu-se aproape singuri-singurei si departe de harmalaia din jur, cei doi indragostiti au flirtat si au facut schimb de priviri sugestive, chimia dintre ei putand fi sesizata de la o posta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate