Gabi Cristea, tentata sa incerce si o emisiune la radio! Vezi ce show vrea sa faca!

Gabriela Cristea si-a inceput cariera in presa in radio. La jumatatea anilor 90, vedeta avea propria emisiune la radio 2M+ si a invatat foarte mult in acea perioada.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereGabi a dat radioul pe televiziune si este foarte fericita pentru turnura pe care a luat-o cariera ei. Chiar si asa, ar fi tentata sa revina la prima dragoste si sa realizeze o emisiune si pentru radioascultatori.

"După părerea mea, este mai greu să faci radio decât televiziune. La TV te mai scoţi, te mai strâmbi, mai gesticulezi. La radio este momentul şi vorba. Dacă ai tăcut, eşti mâncat, adică ai pierdut publicul, care pleacă spre o altă frecvenţă. Nu ştiu dacă m-aş mai întoarce la radio, probabil aş face o emisiune", a spus Gabi pentru ziarulring.ro.

"Eu sunt mare consumatoare de radio în maşină şi la ce trafic e, petrec destul de mult timp. Eu ascult radio pentru muzică, dar dacă găsesc o emisiune care să-mi placă, rămân acolo. Aş face ceva de genul "Telefonul de la miezul nopţii". Bine, nu ştiu când aş mai dormi! Cred că există public pentru genul acesta de emisiune, însă ar trebui să se nască cineva să-i asculte cu adevărat şi să se implice. Asta înseamnă "Telefonul de la miezul nopţii": să stai şi să-i asculţi pe cei care au probleme şi care te pot încărca, fără să vrei, cu suferinţa lor. Eu sunt un bun ascultător, nu un bun sfătuitor, pentru că nu sunt în măsură să dau sfaturi cuiva. Pot să le expun doar posibilităţile, iar ei să aleagă varianta optimă", a completat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate