Gabi de la "Insula Iubirii" a răbufnit: "Nişte gunoaie"! Ce l-a deranjat pe fostul iubit al Andreei

Gabi, fostul concurent de la "Insula Iubirii", nu a mai rezistat jignirilor pe care i le-au adresat mai multe persoane pe internet şi le-a dat celor care îl critică o replică dură.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

''Pentru toţi cei care m-au jignit, câtă prostie, incultură şi necunoştinţă de cauză, păi când voi scriaţi acolo că sufăr de lene eu eram la lucru 10 ore pe zi şi, în plus, după program montam mobilă, eram mai mereu plecat de acasă şi câştigam binişor. Pentru toţi cei de pe youtube, nişte retarzi frustraţi de viaţă care mi-au spus să îmi fac rău, să mă duc nu ştiu unde, aveţi figuri de 2 lei jumate. Puteţi distribui cât mai mult, să citiţi ce scriu aici şi să va simţiţi, *** penali ce sunteţi. În timpul ăsta aşa depresiv cum am fost am investit mii de euro, şi apropiaţii mei ştiu asta, în apartamentul pe care am făcut succesiunea, l-am făcut de la 0 şi tot ce mai îmi trebuie este mobilă în 2 încăperi. Faptul că am rată de peste 1000 lei pe lună cum credeaţi că o să plătesc dacă nu munceam, că nu ştiţi nimic de mine, de viaţa mea. Îmi cer scuze tuturor celorlalţi care au vorbit frumos de mine şi care o să citească aceste rânduri, în rest România e o ţară plină de *** umane, nişte gunoaie care critică, jignesc, înjură nişte oameni pe care nu îi cunosc şi nu i-au cunoscut niciodată'', a fost mesajul dur al lui Gabi la adresa celor care l-au criticat şi jignit pe reţelele de socializare.

Gabi şi Andreea au fost protagoniştii unor scene incredibile în timpul show-ului. Mai întâi el şi-a pus viaţa în pericol aruncându-se beat în ocean în timpul nopţii, iar apoi Andreea a avut, pe plajă, o ceremonie în care s-a căsătorit cu ispita George. Celelalte concurente au mărturisit şocate că Andreea credea că ceremonia era pe bune, cu toate că scena se petrecea în hohotele de râs ale celorlalţi concurenţi şi ale celorlaltor ispite. Ulterior George avea să mărturisească faptul că Andreea şi-ar fi dorit şi "o noapte a nunţii", însă el i-a arătat, politicos, că nu este cazul.

În cele din urmă Gabi şi Andreea au fost primii care au părăsit Thailanda dintre toate cuplurile sosite acolo. Radu Vâlcan i-a recomandat lui Gabi să apeleze la ajutor specializat în privinţa depresiei de care suferă, însă el a refuzat. 

La 6 luni de la terminarea show-ului, Gabi şi Andreea au apărut din nou la "bonfire" spunând că sunt din nou împreună, însă ulterior s-au despărţit. "Cum sunteţi?", i-a întrebat Radu Vâlcan la "bonfire". "Suntem împreună. Ne-am găsit doi nebuni şi ne-am luat, vorba aia", a răspuns atunci Gabi. În momentul de faţă ei nu mai formează un cuplu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate