Gabi Firea, despre functia ei de senator: "Pornesc cu inima deschisa si cu dorinta sincera de a reusi"

Dupa ce ilfovenii au votat-o ca senatoare cu un numar total de 44.309 voturi din totalul de 59.386 valabil exprimate, Gabriela Firea le-a multumit celor care au ales-o si le-a promis ca nu le va uita problemele, ca nu se va lasa inghitita de sistem.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Sunt extrem de bucuroasă, dar copleşită de încrederea cu care m-au învestit ilfovenii. Am candidat din partea unei formaţiuni politice aflate pe val, împotriva unor adversari aflaţi în degringoladă, ceea ce coroborat cu notorietatea de care mă bucur ca urmare a carierei mele de jurnalist ar fi fost suficient pentru a-mi asigura o victorie confortabilă. Am ales să fac o campanie susţinută, din poartă în poartă, prin toate cele 20 de localităţi ale colegiului. Am strâns mâinile a mii de oameni, am luat aminte la necazurile lor, m-am încărcat pozitiv cu încurajările lor, şi le-am promis tututor că nu ne vom revedea doar peste patru ani, la alegerile viitoare.

Aceasta e cea mai importantă promisiune pe care le-am făcut-o şi pe care ştiu cu siguranţă că o voi respecta: voi fi alături de ei. Pornesc într-o nouă carieră, destul de diferită de ce am făcut până acum, dar pornesc cu inima deschisă şi cu dorinţa sinceră de a reuşi. Celor care mi-au urat succes le promit să nu-i dezamăgesc, iar celor care sunt sceptici în privinţa carierei mele de politician şi se tem să nu fiu înghiţită de sistem le spun doar atât, că mi-am însuşit temeinic, în toate sensurile posibile, un slogan al campaniei: Dreptate până la capăt!",
a postat Gabriela pe blogul ei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate