Gabi Jugaru s-a intors pe bancile scolii. Are 47 de ani, a terminat facultatea de regie, dar acum vrea s-o apuce pe un cu totul alt drum

Daca in urma cu 5 ani, Gabi Jugaru devenea student in primul an la Facultatea de Regie, in 2014 actorul s-a apucat de... gatit!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDar nu gateste dupa ureche si nici cu cartea de bucate in fata, ci invata tainele artei culinare in cadrul unei scoli de bucatari pe care o urmeaza in prezent. fara descriereGabi Jugaru este actor, om de radio si regizor “Sunt un studios, domnule. Mi-a venit intr-o zi sa ma inscriu la o scoala de bucatari si m-am pus pe treaba. Imi place enorm, mai am putin si finalizez cursurile. Dupa asta vreau sa ma specializez si nu ma las pana nu ajung master chef renumit. Nu glumesc cu treaba asta. Sunt pasionat de bucatarie si gatesc cu mare placere. In urma cu cativa ani, faceam seri speciale la mine acasa. Gateam fel de fel de trasnai si imi chemam prietenii la mine la masa. Devenise un fel de traditie, amicii ma sunau sa ma intrebe cand ne reunim. Asta m-a tinut cativa ani pana pe la 42 de ani cand m-am inscris la Facultatea de Arte Hyperion si am inceput sa studiez regia. Am facut-o si pe aia, asa ca acum m-am intors la visul meu mai vechi si fac scoala de bucatari. Daca iti place ceva si iti doresti foarte mult, iti gasesti timp si energie”, a declarat Gabi Jugaru pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate