Gabi Lunca nu da inapoi de la procesul intentat Loredanei: "Ma asteptam sa ma sune, dar ii e rusine!" Vezi cand se vor duce la tribunal

Chiar daca a dat-o in judecata pe Loredana, Gabi Lunca se astepta ca artista sa ii dea macar un telefon pentru a lamuri conflictul iscat in jurul piesei "Intr-o zi la poarta mea". Procesul are tremen maine la Tribunalul Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereGabi Lunca sustine ca a compus piesa in urma cu 39 de ani, chiar daca a intregistrat-o pe numele ei cu trei ani in urma.

„Din 1973, piesa îmi aparţine şi puteam să o declar şi ieri, creaţia îmi aparţine. Loredana a imprimat-o în anul 2001, dar a cântat-o de când a auzit-o. Sinceră să fiu, mă aşteptam să ia legătura cu mine în această perioadă, dar cred că îi este ruşine, nu ar avea ce cuvinte să-mi spună legat de această situaţie. Poate că nu aş fi dat-o în judecată dacă ea ar fi păstrat o relaţie de prietenie şi măcar din când în când îmi mai dădea câte un telefon, nu aşteptam altceva. Dar, ca orice om, am avut şi eu probleme şi nu vreau să las artiştii să-mi cânte piesele fără acordul meu”, a declarat artista pentru Ring.

fara descrierePiesa pe care cele doua o disputa a fost inregistrata de Loredana pe albumul "Agurida" in 2001 si ea considera ca face parte din folclorul sarbesc. Tot atunci a aflat de la Asociatia pentru Drepturile de Autor ca piesa nu are un autor inregistrat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate