Gabi Tamaș, un nou scandal uriaș! Riscă să nu mai joace fotbal!

Gabi Tamaș este implicat într-un nou scandal uriaș. Fostul avocat al fotbalistului îl acuză pe Tamaș că nu a respectat înțelegerea pe care o avea cu el.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Totodată, avocatul susține că Tamaș nu ar avea dreptul să evolueze la Astra Giurgiu.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

"El a fost arestat din cauza unor acuzaţii foarte grave, respectiv depăşirea limitei de viteză, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără deţinerea unui permis de conducere valid. A fost arestat pentru o săptămână, iar apoi atât echipa cât şi el, prin intermediul soţiei sale m-au delegat să-l reprezint în faţa judecătorilor. A fost un proces de două sau trei luni, a fost destul de greu pentru că a trebuit să fac faţă  fanilor, dar şi conducerii Hapoel Haifa. A fost o muncă zilnică foarte grea pentru că am vrut să-i salvez cariera, să-l scot din închisoare şi să fac tot ce-mi stă în putinţă pentru el, pentru că-mi părea un băiat de treabă. După ce l-am reprezentat şi am făcut tot ce am putut pentru el, a fost foarte fericit şi a vrut să dea un party pentru mine, apoi a dispărut", a declarat avocatul la Antena Stars.

"După ce scapi un om de închisoare, mai ales de o pedeapsă de cel puţin un an cu închisoare te simţi trădat. Ştiu că românii sunt oameni de cuvânt, se comportă ca atare când îşi dau cuvântul. În situaţia dată, eu împreună cu avocaţii mei a trebuit să ne luăm măsuri de precauţie şi să-i punem anumite restricţii în licenţa de jucător. Nu poate juca la Astra Giurgiu pentru că are restricţie, nu are voie, nici cei de la Hapoel Haifa nu îi pot da voie pentru că i-am pus noi aceste restricţii. Iar celor de la Hapoel Haifa le este interzis să facă asta, deci este o problemă legală. Cei de la Hapoel Haifa au vrut să-i prelungească contractul, au făcut-o iar apoi nu ştiu ce s-a întâmplat între ei. Cei din staff-ul Hapoel Haifa îi cer să le plătească datoriile pentru că nu şi-a respectat contractul", a mai susținut avocatul.

Urmatorul articol
Citește și:

Sfârșit tragic pentru o vedetă YouTube! A murit la 50 de ani

Adrian Corduneanu are doi ochi de femeie tatuați deasupra zonei pubiene! Desenul ”secret” are o semnificație perversă

Întâlnire neașteptată pentru Radu Vâlcan. A dat nas în nas cu fostul iubit al Adelei Popescu, iar reacția starului este incredibilă

Farsa făcută de un tânăr din Mureș la 112. Motivul este unul revoltător

Medicul legist Cristian Stan a demontat toate miturile legate de COVID-19: „Scade dramatic capacitatea imună a plămânilor şi atunci...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies