Găbiță, adevărul despre boala sa! Ce s-a întâmplat după ce a plecat de la Puterea Dragostei

Găbiță de la Craiova, așa cum e cunoscut manelistul care a fost la Puterea Dragostei, a spus adevărul despre boala sa din cauza căreia a părăsit show-ul.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Gabita de la Puterea Dragostei
Gabita a plecat de la Puterea Dragostei din cauza unor probleme medicale[Sursa foto: Instagram]


In articol:

Găbiță de la Craiova a plecat de la Puterea Dragostei din cauza unor probleme de sănătate. ”În urma problemelor medicale descoperite, Găbiță este nevoit să urmeze un tratament medical în țară”, a anunțat Cristina Mihaela Dorobanțu, în gala Puterea Dragostei în care Găbiță, cunoscut cu numele de scenă Găbiță de la Craiova, a fost eliminat.

În aceeași gală, Cristina Mihaela, prezentatoarea show-ului, a precizat că în aceste condiții, Găbiță se poate întoarce la Puterea dragostei după ce-și rezolvă problema de sănătate.   

”Am avut simptome de amețeală. Ceva cervical am înțeles că este, am două vene înfundate și nu mi se oxigenează creierul, pe stânga și pe dreapta”, a spus Găbiță înainte de a părăsi Puterea Dragostei.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Gabita de la Craiova manelist
După ce a plecat de la Puterea Dragostei, Găbiță și-a reluat activitatea muzicala[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca, prima reacție după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei ”Cei care sunt falși”

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei a răbufnit la adresa celor care fac glume pe seama înălțimii lui: ”Sunteți atât de frustrați...”

Citeste si: Nimeni nu stia asta despre Aya, cea mai noua concurenta de la Puterea dragostei! Cu ce ocupa in viata de zi cu zi

Găbiță de la Craiova, după ce a plecat de la Puterea Dragostei a avut numeroase solicitări pentru cântări

La scurt timp, după ce a ajuns acasă Găbiță și-a reluat activitățile muzicale. El având numeroase solicitări de cântări. Totuși, întrebat de starea lui de sănătate, Găbiță a spus ce problemă are de fapt. ”Acum mă simt bine. Trebuie să ajung la Cluj sau la București pentru niște investigații. Eu cânt de mic și de la atâția ani de meserie, am o problemă foarte gravă la urechea internă, niște cristallini care s-au deplasat. Din cauza asta, am stări de amețeală. Eu am crezut că e spondiloză. Am făcut RMN și am aflat de adevărata problemă”, a spus Găbiță.

Găbiță de la Craiova le-a spus fanilor săi că-și dorește să se întoarcă la Puterea Dragostei, dar abia după prima jumătate a lunii septembrie va putea, probabil că atunci va termina tratamentul pentru suferința sa. ”Încă două-trei săptămâni trebuie să mai stau aici, dar după jumătatea lunii septembrie aș vrea să mă întorc la Puterea Dragostei. Trebuie să mă votați dacă mă vreți acolo”, le-a transmis Găbiță fanilor săi de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Doliu printre jurnaliști! Lucian Oprea s-a stins din viață, după ce în urmă cu 2 zile a postat pe Facebook!

Ce a putut să facă Liviu Guță după ce a intrat în casă și a dat peste o femeie dezbracată. ”Am început să…”

Boala cruntă de care suferă Loredana Chivu. A izbucnit în plâns când a aflat. Ce simptome a avut vedeta

Decizia neașteptată luată de Bianca Comănici după despărțirea de Livian! Unde a plecat fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Berna de la Puterea Dragostei vrea la ”Bravo, ai stil”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies